- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Темата на Нова-Емо?-вашето мнение
Здравей ,ами аз пък не мисля като теб ... вярно е не съм ЕМО хейтърка или ЕМО ,но си имам мнение.Първоначално написано от bezumni_ste
Харесвам начина им на обличане ... но наистина мисля ,че има поне десетина истински емота тук в българия,но и това е вярно ,че почти всички са позъори...
Хах като например ведъж ми се случи около 2-3 седмици да си чатя с едно "емо" и без да иска се изпусна ,че една от любимите му песни е на Камелия .Направо един час съм се смяла после като се опита да ми обеснява,че е било грешка.
Но все пак това,което казваш,че само американските деца са ЕМО ,а нашите позиори е напълно грешно ,ми тЪ това е стил,нормално е да се зароди някъде - дали ще е в Америка,в Германия или в България няма значение ... след това нашумява и става известен навсякъде по света... Незнам ти какъв си,но според теб от къде са дошли пънкарите,рокаджийте,метъл ите и т.н. ?!?! Да не би от небето да е паднъл стилът ?!?!
Абе така си ги пишете едни неща ...!
Водещата беше много права като каза - "Когато на човек му е мъчно ,търси утеха в нещо ,дали ще е алкохол,опиати,наркотици или кръв той си решава !"
Тва бе хора ... може би те искат просто да се самонараняват,вместо да изпушат 5 цигари джойнт и да се спукват от смях цяла нощ ,секи мисли различно!
Първоначално написано от _Becko_
Ами всЪщност си с грешно осведомен,защото таква в България няма!Не съм чувала за такива и в Америка!
А за тези две момичета,за които говориш те просто са се самонаранили,близко са до нашия град ... и знам кфа им е била целта - популяризирането на ЕМО, и повече внимание към тях!
Мога да пиша още,но ще се въздаржа ....
...to be or not to be ..