Глупости дрънкате пак. Това, което го казах и във въпросната статия за един сайт, и ще го повторя тук, е че има огромна разлика между слушащи дадена музика и scene kids. И точно липсата на тази осъзната разлика, води до целият сеир. 'Емотата' показани по нова са банда селяндурчета, които бих се зарадвал ако бъдат пребити с нещо. Това, че имат някакви проблеми мен слабо ме интересува, по-смешното е как разправят, навлечени със точно scene kids парцалки, как били ЕМОТА. Няма нищо общо разбираш ли.
Резултата е, че всякаква паплач чула-недочула започва да коментира какви били ЕМОВЦИТЕ. За новинарите не ми се и говори, особено прословутият конкурс за ЕМО НА СИГНАЛНО ЖЪЛТО. Единственото, което трябва да стане ясно, е че няма нищо ЕМО в българските SCENE KIDS, които ненапразно са наричани в чужбина 'lame goth kids'. Аз личен проблем нямам особено от това, защото никой не ме взема на подбив. Доста далеч съм от 'кльощаво педерастче'. Но няма начин да не се дразня от цялата селска дискриминация и плещене на абсурдни глупости наляво, надясно. И колкото и да е смешно точно teenproblem е добро място за 'просвещаване' за какво точно става дума, защото сайта генерира огромен трафик от тиинове.