Емото е просто стиллл.. музика, дрехи, повечето го възприемат твърде навътре. В смисъл, че някой амм... тинейджъри да кажем решават, че ще са различни и интересни като си сложат емо дрешки и си драскат по кецовете. Аз лично познавам емота и не са чак толкова различни. просто са хора, които не се страхуват да показват чувсвата си. Пък и тия моите са си весели, смеят се, и като носят черепи и носят гердани с ножчета :Д друг въпрос. И аз слушам депресарски песни и нося черепи и кецове и тн, ама нито съм емо, нито съм тръгнала да се режа. Но наистина хората имат предрасъдъци- достатъчно е да мине един човек, облечен в черно и с гребен или със скейт или някакъв там "различен" и всички почват да си мърморят... Мен лично са ме гледали сякаш съм паднала от марс, и то просто защото носех потник с черепи- нито бретон, нито кецове... Еми това е. Нова не могат да разберат точно какво се крие зад емотата, аз лично не съм виждала досега 30 годишно емо И още- всеки се депресира поне веднъж в живота си. не е нужно за тази цел да си емо :Д