Не знаех къде да пусна тази тема сажалявам предварително. Преди да ми се нахварлите прочетете до край темата. Значи не знам от къде да започна...аз сам момче на 13 години...преди година осъзнах, че сам гей. Бях 7 клас в старото даскало и сички ме ебаваха...почти нямах приятели, но се търпеше не знам защо но ми се живееше... Сега ме приеха след 8 клас и в новото даскало...вече е ад... Има само едно МОМИЧЕ което ми е фр и с което мога да говоря спокойно всички други ми се смеят и ме отбягват... Всички си шушна зад гърба ми... Знам че няма начин да го променя... това ми е по рождение, но донякаде обвинявам и майка ми заради възпитанието (не ме оставяше да бъда самостоятелен и можеби заради това нз а и не ме интересува причината...). Всички го знаят то си и личи насякаде ме сочат с пръст...не знам но сигурно и родителите ми го виждат...има някой момичета от квартал които не обращат внимание на всичко и искат да са с мен (т.е не като фр а нещо повече)... Хора мислите ли че аз сам виновен за това? Обвинявате обратните, но.... Аз ужасно много искам да сам нормално момче... Да играя футбол, да се мляскам с момичета и какфо ли още не...искам нормален живот... В даскалото ми е ад...в квартала също...докато бях малък не си личеше но сега...Просто не знам какво да правя най добрата ми приятелка вижда депресията...но се прави на сляпа и вика не им обращай внимание аз вярвам в теб... Просто мисля да се самоубия...според вас има ли смисал да живея....чесно? За това написах и темата: дайте ми савет да продалжа ли живота си или да се самоубия...Днес бях на крачка от това...но шибания страх....нз хора вече нищо няма значение...искам да сам нормален само това...ноо май е невъзможно...затова по добре смърт...не искам да водя такъв живот...по добре да се самоубия... за мен няма бъдеще, а толкова много мечтая да бъда нормален пълноцеен човек да имам семейство, жена и всико останало...тей че ако мислите че на геовете им е лесно далеч не е тъка ;(;(;(;(