Убийте ме с камъни, мислете ме за коравосърдечна, заблудена и тн обаче не смятам, че гейовете се раждат гейове или че на 12 може да се самоопределяш като такъв. Между другото би ли ни осведомил как реши, че си гей? Да не би да си имал сериозна връзка с жена или пък сексът с мъже те кефи повече? Или пък случайно си гледал някой филм и си решил да си създадеш допълнителен проблем? Второ- дори и някой ден да станеш гей, защото в мометна не си нищо определено (също както 90 процента от този форум включително и аз) съмнявам се, че това ще е най-големия ти проблем. Все пак това е въпрос на личен избор- кого ще обичаш и с кого ще се натискаш, ако искаш, ожени се и за овца, това няма нищо общо с качествата ти и стойността като човек. Също така от поста ти не разбрах какъв всъщност ти е проблемът.
Винаги ще има хора, които ти се подиграват. Независимо дали си Бил Гейтс, известен актьор или чичо Пешо гея от съседния вход. Така че, ако целта на живота ни би била да се харесаме на всички, то по-добре цялото население на планетата да се гръмне още сега. Разбирам, че за да мислиш за край на живота си не винаги има сериозна причина (знам го от личен опит) обаче представи си какво би станало, ако всеки тийн с лабилна психика и бушуващи хормони като нас се самоубива всеки път, когато му стане тъпо. Така че съветвам те да престанеш да се изживяваш като жертва на световната конспирация, съдбата и тн, а да излезеш и да отидеш да играеш футбол като нормално момче каквото всъщност си. И естествено, че има смисъл да живееш- що за тъп въпрос? А пък ако толкова искаш се самоубивай, не мога да ти помогна. Все пак успех.