.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    не съм имал
    не съм и особено въодушевен да си имам

Да, имах приятелка ЕМО, но нещо не намерихме общ език по-късно, и образно казано скъсахме. Беше се вманиачила във външния си вид и дори нямяше време да излиза ...
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кой ше каже как е емо в женски род??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    емо-гърл..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    В далечината... еййй там ;]

Ае пфф

Тая тема не е за тука ! Баси и хората спрете се с т'ва ИМО !!!!!! НЕМОЖЕТЕ ДА НАКАРАТЕ НЯКОЙ ДА БАДЕ ИЛИ ДА НЕ БАДЕ !!!!!! То си е в сърцето на музиката ! Туй е да иба и тъпата тема ! Да имам приятелка Имо ... НЕ НЕ СЕ РЕЖЕ КАТ ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ПОЗИТЕ ! Ай бягайте с комерсите си "спрях я , остаех я" ОГРАНИЧЕНИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако щете след туй ме наврете в кучи гъз ! Аз си знам, че сам по-права и от тоя дето твърди, че е стъпил на Луната !
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

imam da i sa si e kato obiknovenni hora ne sa ne6to po razli4no ai tez det az poznavam nqqt ni6to ob6to s depresivnite vijdaniq.No ako trqbva da sam 4estna tova da paradira6 s ne6to si e pouzarsko
    Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Аз съм емо, тка че не мога да отговоря на този въпрос обективно.
    хитроооо...

Аз пък имам приятели с бритончета.. Върши ли ви работа?

Не мисля,че ще си допаднем
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    кой ше каже как е емо в женски род??
    Емка !
    А в мъжки е емец...
    А по темата, да си намериш истинско емо шанса е 1 на 1000...така и че да си имаш приятелка емо със сигурност ще си просто фешънизирана чалгарка..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Re: Ае пфф

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Тая тема не е за тука ! Баси и хората спрете се с т'ва ИМО !!!!!! НЕМОЖЕТЕ ДА НАКАРАТЕ НЯКОЙ ДА БАДЕ ИЛИ ДА НЕ БАДЕ !!!!!! То си е в сърцето на музиката ! Туй е да иба и тъпата тема ! Да имам приятелка Имо ... НЕ НЕ СЕ РЕЖЕ КАТ ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ПОЗИТЕ ! Ай бягайте с комерсите си "спрях я , остаех я" ОГРАНИЧЕНИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако щете след туй ме наврете в кучи гъз ! Аз си знам, че сам по-права и от тоя дето твърди, че е стъпил на Луната !
    Maliii kolko nervi za nishto...uspokoi se malko bre devoiche...,ot tolkova nervi nema smisyl
    A qui

Един колега на приятеля ми е Емо... върши ли ви работа?
    Иначе може да се прекръсти на Киро, Пешо, Генчо... ама май Емо си е добре, а?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Nqmam, no mi izglejdat interesni, imenno za6toto sa stranni
    Bi bilo interesno.... E, ne ot trawmiranite samoubiici, de

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    немам и не искам да имам
    И аз така...

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Там, където е сърцето...
    Нямам, виждала съм подобия на емота, ама те сичките са псевдо-емота за гъзария, защото сега т'ва е модерно и яко
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Не мисля,че ще си допаднем
    +1

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Aз наистина съм "емо стайл" .. питайте тузаро .. той като ме види в даскало ми се подиграва, сочи ме с пръст и ме бие ХЕЛП ПЛС
    The Spark

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    da nai-dobrata mi fr e emo i bif6eto mi gaje e emo i kfo???
    p.s. i sa real emo a ne nekfi tupi pozi
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да, имам,но не разделям хората,на това как се обличат или какъв стил имат.За мен,това е само "опаковка",под,която се крие душата им.Повечето момичета и момчета,носят гъзарски дрешки...,но мислите ли,че само заради това те са надути?Аз,казвам,не.Защото познавам такива.Кога,ще престанете и ще разберете,че външния вид лъже...? Няма как да определите,какъв е човека само по дрехите...

Да И в момента си ги имам-2 приятелки

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Да, имам,но не разделям хората,на това как се обличат или какъв стил имат.За мен,това е само "опаковка",под,която се крие душата им.Повечето момичета и момчета,носят гъзарски дрешки...,но мислите ли,че само заради това те са надути?Аз,казвам,не.Защото познавам такива.Кога,ще престанете и ще разберете,че външния вид лъже...? Няма как да определите,какъв е човека само по дрехите...
    Ти емота не познаваш, на тва не му се вика емо тва му се вика фьешънкор...чиста доза турбо чалгария само дето е по 'американски' пример...
    В емото става въпрос за чувства,емоции и сякви такива измишльотини('my fuckin heart so fuckin hurts i'll stab myself to death, сеш се..), а не за стил на обичане...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Phenomenon
    Ти емота не познаваш, на тва не му се вика емо тва му се вика фьешънкор...чиста доза турбо чалгария само дето е по 'американски' пример...
    В емото става въпрос за чувства,емоции и сякви такива измишльотини('my fuckin heart so fuckin hurts i'll stab myself to death, сеш се..), а не за стил на обичане...
    Не,си ме разбрал...хич не говоря за фешъни...и престанете..вече и да мразите..хората,които са умни и готини...тука се храните като за Световно...смешни сте...Преди бях скивала,пак тема за "фешъни"..и яко спорехте...хахах,ам щом толкова ви кефи да се "хапете"...давайте...ама едвали,ще промените нещо...

Не мога да кажа,че съм емо hateърка..много се разминаваме със стиловете,начина на поведение и т.н,но мога да кажа за тези които си мислят,че емотата са смотани..грешите!Имам приятели емота..нз за всички,но тези които познавам се супер печени по характер и изобщо!Мога да си седя с часове с тях и да се заливам от смях
    Ест си зависи от това какви са приятелите ти.Напоследък се навъдиха много позьори,че чак и по новините ги дават!Ужас!Убиват се и нз си какво още!За тях мога да кажа,че не са открили себе си и ако мислят,че това което правят е модерно мнооооого са се излъгали!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Имам.. и к'во ?
    i po razli4no li e kakvo pravite kato ste zaedno
    Е добре де, аз ли съм тъпа или не сме се разбрали. Нали уж всички викате как емотата не са хора многор азлични от нас, че са най-обикновени хора с вкус. И изведнъж като имаме такива приятели трябва да става нещо супер необичайно, а? Аз не можах да схвана смисъла... Иначе не, нямам такива приятели, но aкo те са тру(аз го разбирам като много ЕМОционални хора, връзващи се на всичко), то тогава не искам да дружа с такива индивиди

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от _CuCi_
    Не,си ме разбрал...хич не говоря за фешъни...и престанете..вече и да мразите..хората,които са умни и готини...тука се храните като за Световно...смешни сте...Преди бях скивала,пак тема за "фешъни"..и яко спорехте...хахах,ам щом толкова ви кефи да се "хапете"...давайте...ама едвали,ще промените нещо...
    Това значи иде друг въпрос...емотата принципно са душевно увредени (в буквалния смисъл)..силно емоционално наранени и затова са свръхемоцонални...демек не можеш ги спаднеш към нормаланите хора...

ПП: Сега само да не почнете да ревете, че мразя емота...много си ме кефят..ама само женските
    РАЗБРАХ.....

Така де,тва бех аз, обърках акаунта...с кеф бих поспорил просто малко за емота че са любопитни същества...
    Къц-къц-къц..има ли емота наоколо ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си