- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЕМО - приятел или приятелка?
Да, имах приятелка ЕМО, но нещо не намерихме общ език по-късно, и образно казано скъсахме. Беше се вманиачила във външния си вид и дори нямяше време да излиза ...
кой ше каже как е емо в женски род??![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
емо-гърл..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Тая тема не е за тука ! Баси и хората спрете се с т'ва ИМО !!!!!! НЕМОЖЕТЕ ДА НАКАРАТЕ НЯКОЙ ДА БАДЕ ИЛИ ДА НЕ БАДЕ !!!!!! То си е в сърцето на музиката ! Туй е да иба и тъпата тема ! Да имам приятелка Имо ... НЕ НЕ СЕ РЕЖЕ КАТ ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ПОЗИТЕ ! Ай бягайте с комерсите си "спрях я , остаех я" ОГРАНИЧЕНИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако щете след туй ме наврете в кучи гъз ! Аз си знам, че сам по-права и от тоя дето твърди, че е стъпил на Луната !
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
imam da i sa si e kato obiknovenni hora ne sa ne6to po razli4no ai tez det az poznavam nqqt ni6to ob6to s depresivnite vijdaniq.No ako trqbva da sam 4estna tova da paradira6 s ne6to si e pouzarsko
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
хитроооо...Първоначално написано от w0sh
![]()
Аз пък имам приятели с бритончета.. Върши ли ви работа?![]()
Емка !Първоначално написано от tuzaro
А в мъжки е емец...![]()
А по темата, да си намериш истинско емо шанса е 1 на 1000...така и че да си имаш приятелка емо със сигурност ще си просто фешънизирана чалгарка..
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Maliii kolko nervi za nishto...uspokoi se malko bre devoiche...,ot tolkova nervi nema smisylПървоначално написано от fuck_brainpants
![]()
A qui
Един колега на приятеля ми е Емо... върши ли ви работа?
Иначе може да се прекръсти на Киро, Пешо, Генчо... ама май Емо си е добре, а?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз така...Първоначално написано от tuzaro
Животът е адът описан в Библията!
Нямам, виждала съм подобия на емота, ама те сичките са псевдо-емота за гъзария, защото сега т'ва е модерно и яко![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Aз наистина съм "емо стайл" .. питайте тузаро .. той като ме види в даскало ми се подиграва, сочи ме с пръст и ме биеХЕЛП ПЛС
The Spark
danai-dobrata mi fr e emo i bif6eto mi gaje e emo
i kfo???
p.s. i sa real emo a ne nekfi tupi pozi
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Да, имам,но не разделям хората,на това как се обличат или какъв стил имат.За мен,това е само "опаковка",под,която се крие душата им.Повечето момичета и момчета,носят гъзарски дрешки...,но мислите ли,че само заради това те са надути?Аз,казвам,не.Защото познавам такива.Кога,ще престанете и ще разберете,че външния вид лъже...?![]()
Няма как да определите,какъв е човека само по дрехите...
ДаИ в момента си ги имам-2 приятелки
![]()
Ти емота не познаваш, на тва не му се вика емо тва му се вика фьешънкор...чиста доза турбо чалгария само дето е по 'американски' пример...Първоначално написано от slun4ice_90
В емото става въпрос за чувства,емоции и сякви такива измишльотини('my fuckin heart so fuckin hurts i'll stab myself to death, сеш се..), а не за стил на обичане...
Не,си ме разбрал...хич не говоря за фешъни...и престанете..вече и да мразите..хората,които са умни и готини...тука се храните като за Световно...смешни сте...Преди бях скивала,пак тема за "фешъни"..и яко спорехте...хахах,ам щом толкова ви кефи да се "хапете"...давайте...ама едвали,ще промените нещо...Първоначално написано от Phenomenon
![]()
Не мога да кажа,че съм емо hateърка..много се разминаваме със стиловете,начина на поведение и т.н,но мога да кажа за тези които си мислят,че емотата са смотани..грешите!Имам приятели емота..нз за всички,но тези които познавам се супер печени по характер и изобщо!Мога да си седя с часове с тях и да се заливам от смях![]()
Ест си зависи от това какви са приятелите ти.Напоследък се навъдиха много позьори,че чак и по новините ги дават!Ужас!Убиват се и нз си какво още!За тях мога да кажа,че не са открили себе си и ако мислят,че това което правят е модерно мнооооого са се излъгали!![]()
Е добре де, аз ли съм тъпа или не сме се разбрали. Нали уж всички викате как емотата не са хора многор азлични от нас, че са най-обикновени хора с вкус. И изведнъж като имаме такива приятели трябва да става нещо супер необичайно, а? Аз не можах да схвана смисъла... Иначе не, нямам такива приятели, но aкo те са тру(аз го разбирам като много ЕМОционални хора, връзващи се на всичко), то тогава не искам да дружа с такива индивидиПървоначално написано от jjjjjj6363
РАЗБРАХ.....Първоначално написано от _CuCi_
![]()
![]()
Така де,тва бех аз, обърках акаунта...с кеф бих поспорил просто малко за емота че са любопитни същества...
Къц-къц-къц..има ли емота наоколо ?![]()