.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Град
    botevgrad

Истинската любов ?

4uvstfali li ste istinski lubovta no tq e bila nespodelena ? ? ? ? ? ? ? ?

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.

Малко ше те разочаровам ама истинска любов няя или поне се среща доста доста рядко.. Аз лично не съм изпитвала - имало е силно привличане и харесване, но чак истинска любов..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе ся чувствам нещо, ама дали е истинско не знам...
    The reasons of love... <3

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Абе ся чувствам нещо, ама дали е истинско не знам...
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Nope...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Никога не съм чувствала истинска любов, така че няма шанс да е била несподелена. И се радвам до известна степен за това...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    дали съм я 4увствала??? Много пъти 4увствата ми са били несподелени и тогава съм мислила,4е съм оби4ала....ноо нз...от сегашна гледна то4ка-вси4ки тези 4увства са били измислица...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

времето показва една любов наистина дали е такава според мен

За съжаление истинска любов на тия години едва ли има ... пък и на повечко годинки пак се съмнявам да има .Пък и какво всъщност е истинската любов май никой незнае ,защото тя е просто Утопия!

Град
    Враца
    На 15 години съм...абсурдно е да съм имала истинска любов... независимо споделена или не...
    еlsy

в момента съм влюбена споделена е ама ... невъзможна ...
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    А как можеш да обикнеш човека истински, ако той не ти е дал повод? И най-вече: как може да чувстваш истинска любов, без да получаваш любов в замяна? Аз лично не мога да си представя, ако чувствата ми бяха несподелени с приятеля ми, как би могъл той да ме допусне толкова до себе си, за да го опозная наистина що за човек е и чак тогава да го обикна. Дано се разбра какво имам предвид.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

чувстваме я няколко пъти по 1

всичко е игра на Seratonin и Oxytocin в мозъка . Това е "влюбването" не е човека в който си се влюбил тои е само "Визуален задеиствач"

Guyz! Темата е безсмислена, за да разбереш дали е била истинска любовта трябва да я изживееш и ще разбереш че е била чак като остарееш достатъчно и вече нямаш очи да пишеш във форум! А след като всички пишете....i think you get it...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на iiirish
    да, чувствам я

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    А как можеш да обикнеш човека истински, ако той не ти е дал повод? И най-вече: как може да чувстваш истинска любов, без да получаваш любов в замяна? Аз лично не мога да си представя, ако чувствата ми бяха несподелени с приятеля ми, как би могъл той да ме допусне толкова до себе си, за да го опозная наистина що за човек е и чак тогава да го обикна. Дано се разбра какво имам предвид.
    Съгласна съм. След като чуствата ти са несподелени значи не е любов пък камо ли истинска...

Мега фен
    Много пядко се среща истинка любов..

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    da v momenta... :S

да но несподелено вси4ко е толкова безмислено

Град
    Tampere, Finland
    Те такова животно като истинска любов нема

spored men vseki e izpitval razo4arovanie v lubovta.. nespodelena lubov... da imala s1m .. 1 ili 2 pati.. mnogo e kofti..

Цитирай Първоначално написано от SuMeR
    да но несподелено вси4ко е толкова безмислено

ako da si si zagupil uma po nqkoe momiche, da m islish absoliutno vsqka sekunda za neq, dori da q sanuvash 4-5 pyti v sedmica, ako si gotov na vsichko pred neq dori pred bazuka bih zastanal za neq (nishto che shte mi frykne glavata)... e istinska liubov, to togava da izpitvam q i da nespodelena e No kakvo da se pravi... jivota prodyljava... pak shte q obicham,pak shte si mislq samo za neq, shte q sanuvam i vsichko ostanalo... prosto shte se mycha da ne go pokazvam. Kakto SuMeR kaza kato e nespodeleno vsichko e bezmisleno... tva ne moja da se promeni kolkoto i mnogo da obichash nqkogo Tova ne zavisi ot tebe...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

taka e taka.. ne mislq 4e ako ne si s nqkogo d1lgo vreme nqma da go zabravi6 ili pone preodolee6...poneje Jivota prodaljava... iii trqbva da tarsi6 nqkoi drug za sp1tnik v jivota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си