- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинската любов ?
4uvstfali li ste istinski lubovta no tq e bila nespodelena ? ? ? ? ? ? ? ?
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Малко ше те разочаровам ама истинска любов няя или поне се среща доста доста рядко.. Аз лично не съм изпитвала - имало е силно привличане и харесване, но чак истинска любов..
1 път ;[
Първоначално написано от yuyuto
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Nope...
Никога не съм чувствала истинска любов, така че няма шанс да е била несподелена. И се радвам до известна степен за това...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
дали съм я 4увствала??? Много пъти 4увствата ми са били несподелени и тогава съм мислила,4е съм оби4ала....ноо нз...от сегашна гледна то4ка-вси4ки тези 4увства са били измислица...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
За съжаление истинска любов на тия години едва ли има ... пък и на повечко годинки пак се съмнявам да има .Пък и какво всъщност е истинската любов май никой незнае ,защото тя е просто Утопия!
На 15 години съм...абсурдно е да съм имала истинска любов... независимо споделена или не...![]()
еlsy![]()
в момента съм влюбена споделена е ама ... невъзможна ...
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
А как можеш да обикнеш човека истински, ако той не ти е дал повод? И най-вече: как може да чувстваш истинска любов, без да получаваш любов в замяна? Аз лично не мога да си представя, ако чувствата ми бяха несподелени с приятеля ми, как би могъл той да ме допусне толкова до себе си, за да го опозная наистина що за човек е и чак тогава да го обикна.Дано се разбра какво имам предвид.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
всичко е игра на Seratonin и Oxytocin в мозъка . Това е "влюбването" не е човека в който си се влюбил тои е само "Визуален задеиствач"
Guyz! Темата е безсмислена, за да разбереш дали е била истинска любовта трябва да я изживееш и ще разбереш че е била чак като остарееш достатъчно и вече нямаш очи да пишеш във форум! А след като всички пишете....i think you get it...
Съгласна съм. След като чуствата ти са несподелени значи не е любов пък камо ли истинска...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Много пядко се среща истинка любов..![]()
da v momenta... :S
да но несподелено
![]()
вси4ко е толкова безмислено
![]()
Те такова животно като истинска любов нема
Първоначално написано от SuMeR
ako da si si zagupil uma po nqkoe momiche, da m islish absoliutno vsqka sekunda za neq, dori da q sanuvash 4-5 pyti v sedmica, ako si gotov na vsichko pred neq dori pred bazuka bih zastanal za neq(nishto che shte mi frykne glavata)... e istinska liubov, to togava da izpitvam q i da nespodelena e
No kakvo da se pravi... jivota prodyljava... pak shte q obicham,pak shte si mislq samo za neq, shte q sanuvam i vsichko ostanalo... prosto shte se mycha da ne go pokazvam. Kakto SuMeR kaza kato e nespodeleno vsichko e bezmisleno... tva ne moja da se promeni kolkoto i mnogo da obichash nqkogo
Tova ne zavisi ot tebe...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(