.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Не искам да допускам никои друг до себе си...

Наскоро се разделих с първия ми по сериозен приятел.Страшно много ме нарани.Сега излизам с друго момче, но просто като че ли не искам или не мога да го допусна по близо до себе си. Някак си ми е безразлично всичко. И незнам какво да правя, за да забравя всичко станало в началото. Защото сега имам чувството че повече не искам да обичам за да не ме наранят отново...

Град
    РЮАР

Re: Не искам да допускам никои друг до себе си...

Еми така е... иска се време... не може веднага след като ск1саш с единият, да се хв1рлиш в обятията на друг...е може де, ама т'ва му се вика кувол1к..

Миличка аз съм в същото положение от доста отдавна. След първия път, в който ме нараниха сериозно в мен се появи може би не точно омраза, но непоносимост към всички момчета... харесвам ги, но в момента, в който се стигне до някаква близост и ми стават противни. Ще го преживееш, но ти трябва време. Не се впускай веднага в нова връзка, защото нищо няма да постигнеш, освен да се самонараниш.Изчакай и с времето всичко ще си дойде на мястото

Мега фен
    Град
    SF
    Ще мине време и ще се отпуснеш.
    Нормално е да си подозрителна и да не искаш да се слу4ва пак, след като са те наранявали лошо. Още пове4е - това е била първата ти връзка, няма как да не ти е зле и да не те е страх.
    Спокойно, мацка, ще видиш как ще ти мине

Робинята на Quench

нормално е да не го допуснеш до себе си след като си била толкова наранена. това ще ти остане белег за доста време. моя съвет е да не се занимаваш точно сега с момчета и гаджете, просто се остави на времето, то лекува всичко.

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    нормално е да не го допуснеш до себе си след като си била толкова наранена. това ще ти остане белег за доста време. моя съвет е да не се занимаваш точно сега с момчета и гаджете, просто се остави на времето, то лекува всичко.
    +1 m dam

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Не искам да допускам никои друг до себе си...

Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Наскоро се разделих с първия ми по сериозен приятел.Страшно много ме нарани.Сега излизам с друго момче, но просто като че ли не искам или не мога да го допусна по близо до себе си. Някак си ми е безразлично всичко. И незнам какво да правя, за да забравя всичко станало в началото. Защото сега имам чувството че повече не искам да обичам за да не ме наранят отново...
    И аз постъпвам така...все още,Но това е голямата ни грешка.. Това,че сме били наранени не значи,че не трябва да допускаме,момче до себе си...Но какви ги говоря..след като и аз постъпвам така....

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Остани сама по-добре.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ще ти мине кат' на куче
    The Spark

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Ще ти мине кат' на куче
    кат на кучка

По-добре не обнадеждавай много момчето, с което излизаш сега... и наистина вземи остани малко сама. Ще изтече доста вода, докато ти мине...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си