- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любим...
здр. Всеки да каже кой му е любимия предмет,получен от приятел/ка (подаръци и всичко останало)...
Гривната,която не свалям,откакто ми я подари!![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
srebareniqt mi prasten i plu6enata igra4ka bez koqto ne zaspivam
![]()
![]()
Руса кукличка
Гривната която ми подари за бала-не я свалям,медалионът ,му от казармата-и него си го нося,плюшеното куче - без което не заспивам,една негова тениска - която също обожавам и мн други неща ми е подарявал,но с тези не се разделям
dve mnogo hubavi figurki momiche i momche. Mnogo sa sladki. Podari mi gi za koleda poneje az predi tova i bqh pratil edni mecheta... Tova sa mi nai-liubimite predmeti. Vinagi kogato ne sym v nastroenie i gi pogledna nqkak si mi stava po-dobre. Momichenceto mi napomnq za neqJalko che sym tolkova smotan...
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
Гривничката и лентичката за ръка които ми подари! Не се разделям с тях!06те го 0би4ам!
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
на мен нищо не са ми подарявали. Все аз съм купувал. Ся ко тъпо ми стана кат се замислих![]()
Първоначално написано от Say It Right
Edno plusheno mechence koeto stoi na shkafcheto mi i edna mn qka risunka koqto e zakachena na stenata mi..podareni sa mi ot moqta nai-dobra priqtelkaa![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Пръстен за бала, който никога не свалям , защото е от него. Такава хубава изненада ми направи,която никога няма да забравя.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Каишката ми
Да, знам как зву4и![]()
![]()
Робинята на Quench
Пакетче зрънчо и изплзвана помпа за велосипед.
Една стара негова тениска, в която се бях влюбила още преди да тръгнем.Още пази лек негов аромат и я обличам, когато ми стане самотно.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не е предмет, а кученце...
Сувенир нещо като статоя с мъж и жена които се целуват седи ми на бюрото![]()
момчетата с които съм ходила почти не са ми подарявали нищо.. (казвам го така защото в момента съм свободна птичка.. отново) .. и като ми подарят нещо то е някфо сърце по свети валентин .. мале как ги мразя тези сърца леле.. супер е банално като подарък все едно не знаеш какво би зарадвало приятелката ти.. въпреки че и бижуто е банално момичетата никога нямат достатъчно от тях .. та затова мразя да ми подаряват подаръци.. щото нито 1 не се е постарал да направи някакъв по .. личен подарък. .. хахахах ся като го написаах цялото това осъзнавам че съм материален човек..
![]()
абе не съм .. поне така мисля но .... все пак доста по добре е човека до теб да знае какво да ти подари.. любимо ми е едно мече което наи добрата ми фр ми подари за имения ми ден.. мн си падам по мечоци .. мечкофци и сякфи такива и то е мн мъничко и сладичко... даа обожавам го това мече !! абее пак почнах се обяснявам ..
та... нямам си любимо подаръче подарено от гадже
![]()