.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: любим...

Hybrid View

любим...

здр. Всеки да каже кой му е любимия предмет,получен от приятел/ка (подаръци и всичко останало)...

Град
    Благоевград

Re: любим...

Гривната,която не свалям,откакто ми я подари!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    Велико Търново
    srebareniqt mi prasten i plu6enata igra4ka bez koqto ne zaspivam
    Руса кукличка

Гривната която ми подари за бала-не я свалям,медалионът ,му от казармата-и него си го нося,плюшеното куче - без което не заспивам,една негова тениска - която също обожавам и мн други неща ми е подарявал,но с тези не се разделям

dve mnogo hubavi figurki momiche i momche. Mnogo sa sladki. Podari mi gi za koleda poneje az predi tova i bqh pratil edni mecheta... Tova sa mi nai-liubimite predmeti. Vinagi kogato ne sym v nastroenie i gi pogledna nqkak si mi stava po-dobre. Momichenceto mi napomnq za neq Jalko che sym tolkova smotan...
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Гривничката и лентичката за ръка които ми подари! Не се разделям с тях! 06те го 0би4ам!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Супер фен
    Град
    Панацея
    на мен нищо не са ми подарявали. Все аз съм купувал. Ся ко тъпо ми стана кат се замислих
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Edno plusheno mechence koeto stoi na shkafcheto mi i edna mn qka risunka koqto e zakachena na stenata mi..podareni sa mi ot moqta nai-dobra priqtelkaa
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Пръстен за бала, който никога не свалям , защото е от него. Такава хубава изненада ми направи,която никога няма да забравя.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Мега фен
    Град
    SF
    Каишката ми
    Да, знам как зву4и

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Пакетче зрънчо и изплзвана помпа за велосипед.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ]

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Една стара негова тениска, в която се бях влюбила още преди да тръгнем. Още пази лек негов аромат и я обличам, когато ми стане самотно.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Pays de la Loire
    Не е предмет, а кученце...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    всичко, което ми е подарил,ми е любимо! Пръстенът, който ми подари мин година на рождения ден, не го свалям. Обичам си всичките плюшени играчки,картички, снимки и т.н. и т.н.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Сувенир нещо като статоя с мъж и жена които се целуват седи ми на бюрото

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    sindjir i grivna,koito v posledstvie se okazaha komplekt.V smisyl ot dvama razlichni choveka sa,no ne gi svalqm za nishto na sveta :P
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

момчетата с които съм ходила почти не са ми подарявали нищо.. (казвам го така защото в момента съм свободна птичка.. отново ) .. и като ми подарят нещо то е някфо сърце по свети валентин .. мале как ги мразя тези сърца леле.. супер е банално като подарък все едно не знаеш какво би зарадвало приятелката ти.. въпреки че и бижуто е банално момичетата никога нямат достатъчно от тях .. та затова мразя да ми подаряват подаръци.. щото нито 1 не се е постарал да направи някакъв по .. личен подарък. .. хахахах ся като го написаах цялото това осъзнавам че съм материален човек.. абе не съм .. поне така мисля но .... все пак доста по добре е човека до теб да знае какво да ти подари.. любимо ми е едно мече което наи добрата ми фр ми подари за имения ми ден.. мн си падам по мечоци .. мечкофци и сякфи такива и то е мн мъничко и сладичко... даа обожавам го това мече !! абее пак почнах се обяснявам .. та... нямам си любимо подаръче подарено от гадже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си