.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

стреп ленти..

неска си взех стреп ленти4ка..искам да ви питам тъй като преди ползвах виийт ама не съм си купувала кутия а само ленти на брой..и понеже само веднъж съм ползвала такива ленти са 6е ми е за втори път...та въпроса ми е като си сложа тая ленти4ка и после 6е ми остане по кожата тфа лепкавото и като нямам специална кърпи4ка нз как да го махна плс кажете ми с кфо да го махам 6от знам 4е е мн гадно и трудно се маха
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    може би зависи от лентите, но аз съм го махала и с вода, а може и с тоалетно мляко ..... опитай не знам
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    варна
    хах..няма да ти остане много,съвсем малко,за тази цел не ги дръж много на крака си,за да не се разтопят,защото тогава става голямата мацаница...Ако все пак остане просто върху една кърпичка или памук сложи малко олио и с нея почисти мястото,на което е останало лепкаво,тя и кърпичката,която ти дават в магазина,представлява това Но това със сигурност почиства,за вода се съмнявам,ако беше така просто щеше да пише да се измиеш,а не да ти дават специални кърпички

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

А пробвала ли си с мокра кърпичка? За мен с такива ефейтът е най-добър, почистват много добре, и не става мазно.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    А пробвала ли си с мокра кърпичка? За мен с такива ефейтът е най-добър, почистват много добре, и не става мазно.
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

пробвай с ленти на Taky, те са добри и имат кърпички. преди да започнеш обезкосмяването се намажи с кърпичката pre-depilation а ако има лепкаво накрая с post-depilation. аз съм доволна от тях, струват 7-8 лв.
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Град
    sofia ;]
    Попринцип ако си купиш в кутийка има едни кърпички мазни вътре и мосле с тях се минава и не остават следи от "лепкавото"

dori i da stane lepkavo i nqma6 kurpi4ki moje6 da go mahne6 s pamuk i olio (bebe6ko ili za gotvene)

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Да и аз така правя.Начи земаш си едно памуче (или диск там кфот имащ) напояваш го с олио и като си разтъркаш кожата то мн мн бързо се маха
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Тези лентички или кола маската са по добрия вариянт?

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Да и аз така правя.Начи земаш си едно памуче (или диск там кфот имащ) напояваш го с олио и като си разтъркаш кожата то мн мн бързо се маха

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Олио.Нещо мазно трябва да е.

Днес за първи път си махнах космите на триъгълника с тези ленти и освен че зверски болеше ми текна и кръв! Моля ви кажете така ли трябва да бъде или аз не правя нещо както трябва?

Цитирай Първоначално написано от Shtastl1va
    Za men e kola maskata (na Jankar).. Ot drugite ne sum udovletvorena..

Цитирай Първоначално написано от malka_blizalka
    Днес за първи път си махнах космите на триъгълника с тези ленти и освен че зверски болеше ми текна и кръв! Моля ви кажете така ли трябва да бъде или аз не правя нещо както трябва?
    Napulno normalno e da e taka purvia put. Osobeno ako si se brusnala predi.. Az lichno ti preporuchvam pinseta, no ako nqmash nervi i kola maskata e variant.. Predpolagam s vremeto shte ti svikne kogata i vs shte e nared, ne se pritesnqvai. Az zatva polzvam pinseta.. ne izdurgam na bolkata..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ми,с мокра кърпичка или със сапун и вода.

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Цитирай Първоначално написано от Shtastl1va
    Za men e kola maskata (na Jankar).. Ot drugite ne sum udovletvorena..

Цитирай Първоначално написано от malka_blizalka
    Napulno normalno e da e taka purvia put. Osobeno ako si se brusnala predi.. Az lichno ti preporuchvam pinseta, no ako nqmash nervi i kola maskata e variant.. Predpolagam s vremeto shte ti svikne kogata i vs shte e nared, ne se pritesnqvai. Az zatva polzvam pinseta.. ne izdurgam na bolkata..
    i az karam s pinseta
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си