.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Забранен достъп за перйод от време и пак..

Мисълта ми е ако знаете някоя програма с която примерно да си забраня достъпа до цс за от понеделник до петък и след това да имам достъп събота и неделя да ми я кажете .Щото иначе ученето ми е мътно през делниците ако има цс
    Нов човек съм

---------------------------

е да ма като ми се доцъка и пак инстал
    Нов човек съм

Голям фен Аватара на lmao
    заключи си папката с играта като накараш някой друг да сложи парола и да ти я каже в чак в събота

В нащо село това му викаме "Да не можеш да си подвиеш на ината." ...

въпроса е че имам шорткъти навсякаде от играта и като се заключи папката голямата файда
    Нов човек съм

Голям фен Аватара на lmao
    е в такъв случай ти препоръчвам психолог, че имаш огромен проблем с волята

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Не съм по игрите...още повече по ЦС...от топ 5 на 4-то място я слагам по малоумност и жанр "пуцай без да мислиш" ...само зарибява и никва файда..бе "кънтър-страйц" както казва един авер..кво да го правиш...Имаше една програма която забранява инсталиране на даден софтуер..по информатиак ни бяха забранили скайпа..смисал инсталира се и като цъкнеш да играеш и ти казва програмата е със забранен достъп и на бг си го пише излиза катобалонче при часовника само че е правоъгълниче и е по голямо и е с един знак стоп и по голям шрифт...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Др варянт зн ли къв е са се сетих
    Имам един хард Quantum BigFoot 5,25 ако искаш щи го шитна той е 4,3ГБ слагаш Winбоза и няма да имаш място за цс

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Др варянт зн ли къв е са се сетих
    Имам един хард Quantum BigFoot 5,25 ако искаш щи го шитна той е 4,3ГБ слагаш Winбоза и няма да имаш място за цс
    Нов човек съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си