- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета...
Обичате ли окосмени пениси ?!?!
Колко такива теми има ...
не никой не обича според мен![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
стига с тези теми измислете нещо друго само едни и същи теми се повтарят!
а по темата: 1) не е хигиенично
2)е гнусно и гадно
3)аз лично необиичам
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Нищо против нямам.
![]()
Робинята на Quench
i da dov1r6a .. 4) TI SI MNOGO PROST/A!
към постаджията (автора, щото под това определение хората ,които са навътре в нещата друго ще разберат) :
А ти к0смати путкки харесваш ли? За к0 задаваш тъпи въпр0си? Ми те момичетата ак0 им харесваха космите, мислиш ли че щяха да си ги махат отвсякъде?
Първоначално написано от Say It Right
stiga da nesa kato goraПървоначално написано от zzzaaaqqq
![]()
1 мъж трябва да е мъж отвсякъде. Космите не са просто за предпочитане, те са задължителни. А и по самия пенис няма косми. Има в основата не пениса и на мен ми харесват....
Зависи колко е окосмен
offline forever!
АкО има някой който ги обича мога да кайа че не е ф ред
NiKoI Ne e SuVuR6En dOkAtO Ne sE VlUbI6 v NeGo
дори и някоя да се кефи на хуя на Мъугли аз на моя не му позволявам да джунгляса...... ако ме разбирате![]()
НЕ, но ако космите са по късички и не стърчат като рошколи
тогава може
Иначе ако са гора абсурд-ще се откажа
Но най-добре е без косми
![]()
аз същоПървоначално написано от SINDEL
Мечта са ми.
+1 i ae stiga s teq gluposti za higienata..i na glavata si imate kosmi i predpolagam se kypite..taka 4e ako edin myj e na "ti" s dobrata higiena,nqma da si ostavi polovite organi mrysni(ne izmiti) !! ..Първоначално написано от krem4et0
![]()
You are my lover .. You are my killer .. Mr. Drugdiller !! <3
оти не обичате рунтави бе?
След като се мие редовно и си сменя бельото редовно, си е напълно чистичък. Може би защото мъжа е така, може и по друга причина, ама аз в леглото не някакъв гладък...изключението за мен са космите по гърба. Определно не ми харесват и бих помолила за обезкосмяване там. Крака, ръце, гърди, корем, полови органи.......не са ми проблем изобщо.Първоначално написано от p0is0n{f}
Съгласен съм krem4et0, само тя цени мъжествеността на мъжете (от останалите посетители на форума) и е една от много малкото жени, които са на това мнение... Но все пак мисля, че космите трябва да се поддържат/премахват в интимите зони,а не да стават като водорасли1 мъж трябва да е мъж отвсякъде. Космите не са просто за предпочитане, те са задължителни. А и по самия пенис няма косми. Има в основата не пениса и на мен ми харесват....![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
dobre kazano , vupreki 4e mi e stranno devstvenik da dava napytstviq za sex , kato ne go e praktikuval no vse 1 , jenite sa gladkite , mujete sa kosmatite , otdolu spored men nai dobre e da se poddurjate s ma6inka , ne do kraina stepen da gi mahate a suvsem myni4ko da ostava , az taka pravq i do sega ne sym sre6tal protivore4iq , a i + tova 6te me e malko sram da hodq s 1 buca kosmi v ga6tite si , moje i mnogo malko hora da znaqt kakvo stava tam , no vse pak vupros na dostoinstvo i sebeuvajenieПървоначално написано от Virtual^Reality
![]()
![]()