.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ne mislq che e normalno. Daje e protivno i poziorsko. Kakto kaza Air_J trqbva da e diskretno i umereno. Aman ot lapeshki mlqskaniq i natiskaniq s pokazna cel.
    А ако не е с показна цел?
    Просто с моя приятел излизаме навън по-често, отколкото да сме у тях или у нас. вие не целувате ли и не прегръщате ли гаджетата си? Виждам се с него 2 часа на ден. Ще се целуваме и ще се гушкаме много ясно. Няма да седим на 2 метра разстояние и само да си говорим.

Аи далеч не съм лапе. Просто обожавам целувките с него и не мога да са въздържа НИКЪДЕ. Естествено пред хора или в компания са кратки и дискретни(по бузата или само по устните), ама какво пречи да си отидем на "нашата" пейка, да седна в него и да се целуваме 2 часа?

И изобщо къде и кога трябва да показвам любовта си към него? само като правим секс ли? Иначе сме си отнасяли забележки по този повод-че много се прегръщаме и сме много интимни дори и когато сме с приятели. Ами те нашите приятели, също двойка дори не се докосват когато сме заедно. Никъде не личи, че са гаджета и то близо 3 години. Да ме прощават, но прегръдката, нежните погалвания или леките целувки(не говорим за 5 минути пускане на език) са нормални неща за всяка 1 двойка.

П.С.Мишо, не сядай тогава на никой от пейките пред Ректората, както и на повечето в градската градинка, че тях вече сме ги опозорили с нашите целувки.
    П.С.2Включвам в това число и петинг.....А и на стадиона под козирката и на скамейките, както и на корпус Юг не ти препоръчвам да ходиш. А като се има предвид, че във всяко кафене сме се целували.......абе стой си у вас най-добре.

Мега фен Аватара на amatorium
    V posleddno vreme sveta kraino pogreshno shvashta principa za Edin jivot se jivee. Sega sa zalitnali vsichki kum edna maniakalna degradaciq da se najivqvat kolkoto moje s po-golemi shepi i ne razbirat, che kolkoto poveche se uskorqvat edin den tolkova po-silno shte se razbiqt.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Свищов
    V posleddno vreme sveta kraino pogreshno shvashta principa za Edin jivot se jivee. Sega sa zalitnali vsichki kum edna maniakalna degradaciq da se najivqvat kolkoto moje s po-golemi shepi i ne razbirat, che kolkoto poveche se uskorqvat edin den tolkova po-silno shte se razbiqt.
    То това е така. Но да се целуваш с гаджето си навън не е точно това, за което ти говориш. Къде деградирам аз, която от 4 години близо съм ;целувала само него, ако го правя и на пейката в градинката. Даже навън се целуваме повече, защото по домовете ни все има по 100 човека. Като отида говоря поне 1 час с майка му, баба му, баща му.....и то станало време да се прибирам.......

Той като е у нас е пак същата работа.
    Пък и пред майка му не ми е удобно да му пусна 1 език.....

Ne govorim vuobshte da ne se celuvate, a vsichko da e diskretno. Tova oznachava da ne se pravi pokazno, nevuzdurjano i vulgarno. Tova go pravqt obiknoveno hora bez vuzpitanie ili koito se opitvat da dokazvat neshto.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Кремена ми разби сърцето, деба! То не е останало неосквернено място в града. И майтапа настрана - ако ще и за по половин час на седмица да се вижда дадена двойка, на мен пак ми е пародийно някакви пуберски целувки и натискания. Дискретни прегръдки и 1-2 кратки целувки може, но някакви езици - не, мерси (с изключение на купони и дискотеки, където ситуацията е различна). Не съм длъжен да ангажирам хората, както с проблемите си, така и с любовта си, така и с личният си живот, затова няма нужда от някаква показност. Да не говорим, че на мен ми е изключително грозно да видя нагло натискаща се двойка на публично място, но това си е лично мое мнение.
    Левски шампион але але!

hottie
    Guest
    Аз не обичам да се целувам, натискам навън - особено пред приятели и при голяма тълпа. За мен тези неща си остават повече за вкъщо.Разбира се си вървих прегърнати или за ръка, от време на време целувчица - но мляскане и натискане абсурд. Според мен това си е интимно...а ако много искаме гледаме да няма много хора наоколо.

Както каза air_J правим изключение за купоните и дискотеки

В нашия град това е повече от нормално , но зависи на какво място си,ако си в някое кафене е нормално, но немисля за нормално в някоя кръчма или ресторант.
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Аз не обичам да се целувам, натискам навън - особено пред приятели и при голяма тълпа. За мен тези неща си остават повече за вкъщо.Разбира се си вървих прегърнати или за ръка, от време на време целувчица - но мляскане и натискане абсурд. Според мен това си е интимно...а ако много искаме гледаме да няма много хора наоколо.

Както каза air_J правим изключение за купоните и дискотеки
    +1
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Супер фен
    Град
    Венера
    Обличаме си шлифери - различни по цвят, за да не ни заподозрят, че се познаваме...
    Носим шапки и очила, но с различни форми и цветове, отново по предната причина.
    Понякога си говорим по телефона, но само от разстояние, като използваме кодови имена.
    Няма да се излагаме я!
    Все пак сме тайни агенти, ако от КаГеБе усетят, че имаме връзка - шефовете ще ни изхвърлят заради инфлацията!

В днешно време и да опънеш някой посредата на улицата няма да има никакъв проблем, и надали някой ще се чуди какво правиш, а след това ще дойде да те поздрави
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Цитирай Първоначално написано от bazzil
    Ти да не си на 10 бе ???
    koi bil na 10 be ...
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Цитирай Първоначално написано от bazzil
    Ти да не си на 10 бе ???
    koi bil na 10 be ...
    I JUST PLAY WITH STYLE

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Да, но не за да правите на интересни. Само в по-крайни случаи (те всички са крайни, ахх..) и не да си изпивате цялата слюнка или да си бъркате в гащитее (ЗОМФГ)..
    abe 4ovek qm v momenta ...
    I JUST PLAY WITH STYLE

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    В днешно време и да опънеш някой посредата на улицата няма да има никакъв проблем, и надали някой ще се чуди какво правиш, а след това ще дойде да те поздрави

Като се замисли човек, обществото ни наистина е такова...
    Искам да добавя, че и аз съм на мнение, че натискането, лигавенето и целувките, сякаш двамата всеки момент ще си скочат, са недопустимо поведение на двама възпитани човека за пред други хора. Все пак затова се наричат "интимности" - интимен значи личен. И пред приятели да си, достатъчно е не повече от прегръдка и нежна целувка по устните или някъде другаде по лицето. Но не мисля, че една двойка трябва да се държи, все едно хората в нея нямат нищо общо и не споделят чувства един към друг - не че нещо, ама ми звучи сухарски...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Кремена ми разби сърцето, деба! То не е останало неосквернено място в града. И майтапа настрана - ако ще и за по половин час на седмица да се вижда дадена двойка, на мен пак ми е пародийно някакви пуберски целувки и натискания. Дискретни прегръдки и 1-2 кратки целувки може, но някакви езици - не, мерси (с изключение на купони и дискотеки, където ситуацията е различна). Не съм длъжен да ангажирам хората, както с проблемите си, така и с любовта си, така и с личният си живот, затова няма нужда от някаква показност. Да не говорим, че на мен ми е изключително грозно да видя нагло натискаща се двойка на публично място, но това си е лично мое мнение.
    От кога целувките и прегръдките м/у двама души ангажира непознати??? Тези, които зяпат влюбените, докато се целуват сами се ангажират..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    А те защо ги зяпат?
    Левски шампион але але!

V Qponiq horata sa bili posichani s mechove dori za pogreshen pogled. Iskam tezi vremena da se vurnat, che sveta mnogo razpasano i ligavo mqsto stana ...

Kogato ima liubov,za6to trqbva da se krie ot ob6testvoto?S priqtelq mi,ne izlizame navun bez da sme se hvanali za ru4i4ka ili da me e gu6nal.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    V Qponiq horata sa bili posichani s mechove dori za pogreshen pogled. Iskam tezi vremena da se vurnat, che sveta mnogo razpasano i ligavo mqsto stana ...
    И какво, ще стоим прави, изпънати, навели носове от страх погледът ни към каквото и да било да не се счете за погрешен... Ако желаеш, живей си в онези времена на консерватизъм, аз предпочитам да нямам задръжка да съм близо до човека, когото обичам!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Nqmam nishto protiv estestvenite otnosheniq na dvama, no ne i poziorstvoto. Bez zachitane na osnoven moral nastupva anarhiq i kulturata degradira. Za vsqko neshto si ima podhodqshto mqsto i vreme. Ili moje da si izkarame palamarkite na masite dokato se hranim 'shtoto edin jivot se jivee!?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Nqmam nishto protiv estestvenite otnosheniq na dvama, no ne i poziorstvoto. Bez zachitane na osnoven moral nastupva anarhiq i kulturata degradira. Za vsqko neshto si ima podhodqshto mqsto i vreme. Ili moje da si izkarame palamarkite na masite dokato se hranim 'shtoto edin jivot se jivee!?
    dobre be....q kaji togava ako si s tvoqta priqtelka nqkade nevun i te oblqe edno 4ustvo na strast,na vuzbuda ti kvo 6e naprai6.... 6e se di6 i 6e q gleda6 i 6e q durji6 za rukata taka li gluposti govori6

Град
    Пловдив
    vinagi sme hvanati za race..nqkoi pat sme pregarnati... kakto si varvim moje da mu hrumne da me digne i da me zavarti.. ili da me prehvarli prez ramo i taka da si hodi ...nqkoi pat me po6lqpva koeto ve4e sam si sviknala xiax taa... az bih se zaradvala ako vidq nqkoq vliubena dvoika

Град
    София
    По принцип нямам против - когато е умерено. Но някой да ми се натиска по пейките в парка - супер позьорско е, а и в 90% от случаите е жалък опит за привличане на вниманието. Има хиляди други по-стойностни начини една двойка да покаже взаимните си чувства.
    ...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
    WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
    AS SOMETHING OUT OF REACH...

Ami bih napravil opredeleni neshta v zavisimost ot mqstoto. Qsno e che na plaj ili disko se stiga do mnogo po-golemi krainosti. Ako sum v kafene ili v centura nqkoq nejna diskretna celuvka. Nqkoi neshta mogat da budat svursheni demonstrativno, no samo, za da izpulnqt opredelena cel

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Точно по купони и дискатеки, където гъмжи от народ, си е жива показност. Съжалявам, но аз се целувам с приятеля си навсякъде. Разбира се гладам да няма хора наоколо, но и да се случи току-там някой индивид, не ми пречи. И какво еу позьорското в това, че се целуваме без да има хора наоколо, но просто е на открито?

А за кафета-ако сме си само двамата си се изяждаме много ясно. Ако сме с приятели естествено целувките и прегръдките са дискретни, но пък да седим на 2 метра разстояние няма да стане. А и не е проява на позьорство. В града ни няма сигурно човек, който да не знае че сме двойка. За какво позиране става дума тогава? И съвсем не ми е ново гадже, което да продемонстрирам на обществеността. Целувам го, защото е израз на чувствата ми към него, защото изпитвам страст към него, защото всеки миг, когато е с мен искам да се докосваме, да се прегръщаме, да сме...заедно по 1 или друг начин. А после аз съм била консервативна. Или пък вие изобщо не сте импулсивни и спонтанни и кагота искате да награбите гаджето си и да го целунете, трябва да е пред 100 човека(на купон или дискотека) или у вас си. А ако страстта ви застигне на 1 километър от дома ви? Целувката и нежността не са вулгарни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си