- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ммм ... държание на обществено място? ... :Д
Да, на мен ми е адски готино като видя влюбени да се целуват и прегръщат.Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
по-точно не мога да го кажаПървоначално написано от ...FaShIoN...
![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Ми какво му е лошото?Бих го целувала пред 5 минути ,стига да не беше такова дърво.Само:"Марти,не на средата на пазара";"Марти айде,че автобуса няма да те чака";"Оф стига дееее!"Мрън,мрън не се търпи вече....
За мен е нормално влюбените да се държат за ръка или да ходят прегърнати и някоя друга целувка, но ако застанат насред центъра на града и започнат да се мляскат-еми..това си е позьорско..
Когато съм сама с приятеля ми, винаги отиваме на по-уединено място, където вече може да се поцелуваме по-страстно и т.н., но когато сме в компания - никога не го правим.. просто това си е дискретно нещо и не трябва всички да те виждат![]()
Ние винаги се държим за ръка и се цункаме /от онези кратките целувки/ много рядко.
Противно и смешно ми е да видя как се мляскат някои. Отблъскващо е. Ми да отидат в някои вход или по-затънтено мято, е бати. Не ми е готино да гледам нечии език...
Smile!?
Тъпите скъмейки в парковете са много неудобни....човек не може да си свърши работата както му е удобно,втори път няма да се излъжа на обществено място.
мхмПървоначално написано от air_J
The Spark
ммдам..стига да не се прекалява де..все пак се намираш на публично място..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
estestveno 4e e normalno daje ne e normalno da ne go pravish
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
естествено че трябва да се показва че сте 2ка ! но да не се прекалява ...така че хубаво е да си гушкаш гаджето да си го целуваш .. ама ... някви мега страсни прегръдки последвани от целувки .. хмм по скоро бих си помислила че 2ката си търси хора които да ги зяпат (или обсъждат) ддз
![]()
Абе , глупости ! Това е толкова лошо !![]()
![]()
Ти от къде на къде ще си прегръщаш гаджето на улицата , бе ? Как така ще го целуваш ? В момента в , който пристигнете в парка трябва моменталически да го пребиеш от бой и най-малко да му рацепиш скулите от юмруци !
![]()
![]()
![]()
Престанете с тъпите теми , ей деца !![]()
smqtam,4e ne e nepravilno,makar da ne e prili4no ot gledna to4ka na normite v ob6stvenoto povedenie.
То много по-прилично е като седнеш в заведение да ти се вижда цепката на дупето от дънките с ниска талия. Сигурно е по-прилично зърната ти да се виждат от деколтето, а бикините изпод полата-колан....
Като гледам колко момичета са се пуснали така, а изобщо не ги еня за приличие. По-прилично е да държа ръката на приятеля си, той да ме прегърне, да ме целуне, да е нежен с мен.......Да, не е прилично да го опипвом насред центъра, но какво пречи да го правя на осмотена пейка в тъмнината?
Е... по-добре не мога да го кажа, признавам си.Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е защо не....но не трябва да се прекалява с любовта![]()
![]()
![]()
![]()
ами нормално е, но има и такива които доста прекаляват......... и най-лошото е че те не го осъзнават........
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз мисля, че е нормално - е естествено не да се из****е насред улицата, но иначе си е в реда на нещата, както казаха и преди мене - защо да е нормално да ходят с късите поли колани и да им се виждат телесата и това да се възприема, а да неможеш да се гушнеш с гаджето, защото било "неморално" .. глупости ..
Да, нормално е, не мисля, че е неподходящо да се дава воля на чувствата, все пак те ни владеят постоянно. Изразите на нежност към гаджето не са неприлични, страстта е красива. Мразя обаче да виждам момчета, които държат момичето за задника, алоо, не искам да ставам свидетелна това! Освен това е едно да целуваш гаджето в заведение, друго си е да си легнал върху нея и да и бъркаш под полата (на което съм ставала свидетел в присъствието на майка ми).
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
'бе щом на теб не са ти бъркали под полата в присъствието на майка ти, пак си на далавера!Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Естествено, че е нормално![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
За мен си е напълно нормално...но пък гаджето ми понякога изявява задръжките си и ми скастря от време на време![]()
Ма аз съм си такъв човек,че даже и пред майка му и баща му мога да си го тормозя![]()
Зависи от това къде точно сте и кой е с вас. Примерно пред приятели с бившия ми само се държахме за ръце и си давахме по някоя кратка целувка но като си седяхме само в някой парк доста злобно се налазвахмеИначе не ми пречи да гледам влюбени да се целуват и прегръщат на обществени места стига ръцете им да не са под дрехите на другия. Тва вече ми е гадно
![]()