.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 108
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Абсолютно е нормално, не виждам какво може да му е лошото. Сладко е да гледаш влюбени
    Да, на мен ми е адски готино като видя влюбени да се целуват и прегръщат.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Нормално е,но в умерени количества...
    по-точно не мога да го кажа

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми какво му е лошото?Бих го целувала пред 5 минути ,стига да не беше такова дърво.Само:"Марти,не на средата на пазара";"Марти айде,че автобуса няма да те чака";"Оф стига дееее!" Мрън,мрън не се търпи вече....

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    За мен е нормално влюбените да се държат за ръка или да ходят прегърнати и някоя друга целувка, но ако застанат насред центъра на града и започнат да се мляскат-еми..това си е позьорско..
    Когато съм сама с приятеля ми, винаги отиваме на по-уединено място, където вече може да се поцелуваме по-страстно и т.н., но когато сме в компания - никога не го правим.. просто това си е дискретно нещо и не трябва всички да те виждат

Град
    София
    Ние винаги се държим за ръка и се цункаме /от онези кратките целувки/ много рядко.
    Противно и смешно ми е да видя как се мляскат някои. Отблъскващо е. Ми да отидат в някои вход или по-затънтено мято, е бати. Не ми е готино да гледам нечии език...
    Smile!?

Тъпите скъмейки в парковете са много неудобни....човек не може да си свърши работата както му е удобно,втори път няма да се излъжа на обществено място.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Когато е дискретно - може, когато е натрапчиво, лигаво и позьорско е пародия и е много грозно.
    мхм
    The Spark

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    ммдам..стига да не се прекалява де..все пак се намираш на публично място..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Targovishte
    estestveno 4e e normalno daje ne e normalno da ne go pravish
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ne mislq che e normalno. Daje e protivno i poziorsko. Kakto kaza Air_J trqbva da e diskretno i umereno. Aman ot lapeshki mlqskaniq i natiskaniq s pokazna cel.
    +1

естествено че трябва да се показва че сте 2ка ! но да не се прекалява ... така че хубаво е да си гушкаш гаджето да си го целуваш .. ама ... някви мега страсни прегръдки последвани от целувки .. хмм по скоро бих си помислила че 2ката си търси хора които да ги зяпат (или обсъждат) ддз

Абе , глупости ! Това е толкова лошо ! Ти от къде на къде ще си прегръщаш гаджето на улицата , бе ? Как така ще го целуваш ? В момента в , който пристигнете в парка трябва моменталически да го пребиеш от бой и най-малко да му рацепиш скулите от юмруци !
    Престанете с тъпите теми , ей деца !

smqtam,4e ne e nepravilno,makar da ne e prili4no ot gledna to4ka na normite v ob6stvenoto povedenie.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    То много по-прилично е като седнеш в заведение да ти се вижда цепката на дупето от дънките с ниска талия. Сигурно е по-прилично зърната ти да се виждат от деколтето, а бикините изпод полата-колан....

Като гледам колко момичета са се пуснали така, а изобщо не ги еня за приличие. По-прилично е да държа ръката на приятеля си, той да ме прегърне, да ме целуне, да е нежен с мен.......Да, не е прилично да го опипвом насред центъра, но какво пречи да го правя на осмотена пейка в тъмнината?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    То много по-прилично е като седнеш в заведение да ти се вижда цепката на дупето от дънките с ниска талия. Сигурно е по-прилично зърната ти да се виждат от деколтето, а бикините изпод полата-колан....

Като гледам колко момичета са се пуснали така, а изобщо не ги еня за приличие. По-прилично е да държа ръката на приятеля си, той да ме прегърне, да ме целуне, да е нежен с мен.......Да, не е прилично да го опипвом насред центъра, но какво пречи да го правя на осмотена пейка в тъмнината?
    Е... по-добре не мога да го кажа, признавам си.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Испания
    Е защо не....но не трябва да се прекалява с любовта

ами нормално е, но има и такива които доста прекаляват......... и най-лошото е че те не го осъзнават........
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе навсякъде става... :P
    The reasons of love... <3

Нормално си е.

Град
    The Land Of The Doomed
    Аз мисля, че е нормално - е естествено не да се из****е насред улицата, но иначе си е в реда на нещата, както казаха и преди мене - защо да е нормално да ходят с късите поли колани и да им се виждат телесата и това да се възприема, а да неможеш да се гушнеш с гаджето, защото било "неморално" .. глупости ..

Да, нормално е, не мисля, че е неподходящо да се дава воля на чувствата, все пак те ни владеят постоянно. Изразите на нежност към гаджето не са неприлични, страстта е красива. Мразя обаче да виждам момчета, които държат момичето за задника, алоо, не искам да ставам свидетелна това! Освен това е едно да целуваш гаджето в заведение, друго си е да си легнал върху нея и да и бъркаш под полата (на което съм ставала свидетел в присъствието на майка ми).
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    друго си е да си легнал върху нея и да и бъркаш под полата (на което съм ставала свидетел в присъствието на майка ми).
    'бе щом на теб не са ти бъркали под полата в присъствието на майка ти, пак си на далавера!

Естествено, че е нормално
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

За мен си е напълно нормално...но пък гаджето ми понякога изявява задръжките си и ми скастря от време на време
    Ма аз съм си такъв човек,че даже и пред майка му и баща му мога да си го тормозя

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Зависи от това къде точно сте и кой е с вас. Примерно пред приятели с бившия ми само се държахме за ръце и си давахме по някоя кратка целувка но като си седяхме само в някой парк доста злобно се налазвахме Иначе не ми пречи да гледам влюбени да се целуват и прегръщат на обществени места стига ръцете им да не са под дрехите на другия. Тва вече ми е гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си