- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- SKYPE PASSWORD
Хорааа трябва ми съвет ... колкото и да се правя ня хакер пак не успях да разбера паролата на скайпа на 1 приятелка ... трябва ми програма или каквото и да е там, стига да успея дя разбера паролата, или направо да и вляза в скайпа. ИДЕИ? ако е нещо, което не искате да бъде разбрано от много хора - пишете лично. Благодаря предварително!
Наскоро се откри един начин чрез който влизаш в базата данни с програма на скайп и понеже там не са слагали m5 кодировка на паролите се вижда и можеш да в промениш а те даже няма да се усетят но мога да ти кажа (айде нема да псувам)че правиш ПЪЛНИ ЛАМЕРСКИ КРЕТЕНОИДНИ ГЛУПОСТИ гледай си твоя скайп и не се занимавай с глупости щото запреличваш на не ЛАМЕР а ЛАМЯ !!!Първоначално написано от parkourgirlss
Нов човек съм
и на мен ми трябва тази програма защото едни хора само ми сменят паролите![]()
![]()
и ако некоя я има да ми я прати
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
i kakto i da e .... sled kato tq si igrae s moq skaip 6to i az da ne si poigraq?(devil)
Този форум е за споделяне на проблеми не на желания и за игричкиПървоначално написано от parkourgirlss
Нов човек съм
A що вместо да си играеш не си смениш пас ?Първоначално написано от parkourgirlss
и зА кФоо ПъЪк Ти е да бъРкашш в SKyPe нъ тАз! тВоя фр .....мм нЗз кФи Са ви вЗаиМотНоШенияТъЪ ....и нЗ каК стоЯт неЩаТа...аМъЪ спореД меН т'ва е ТъПуу ...не исКам дА си преДстаВЯм няКои дА Ми бъРкаА в skyPeEe ...A na tEb Shte Ti e пРияТно Ли дА бЪркАТ В ТвоЯя SKypEe
^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе по темата - т`ва е супер тъпо да си бъркате по скайповете ..
Че е тъпо да се бъркаш по скайпове тъпо е,но все пак такава програма ИМА!!!!Казва се Skype ACC HACK ULTIMA но я има само в warez сайтове и се плаща някаква такса(нещо от рода на 20$ годишно)
Бе които си няма работа се занимава с глупости...
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
6toto si zle ;] ako iska6 si igrai s moq xyu xDПървоначално написано от parkourgirlss
ave brat Ti TyP Li Si A?aaA?AПървоначално написано от fa$h!oN b0y
![]()
nqkoi ako mi barka w skype az pak shte mu brakna w glawata .. abe hora ne se zanimawaite s gluposti![]()
Пиши му на ЛС че след има нема 4,5 години некой мод може да влезне и да види тва съобщениеПървоначално написано от xaxa
![]()
Нов човек съм
strqska6 meПървоначално написано от Snoop Doggy Dogg
![]()
ми толкова мн ако искаш д аразбереш и ако сте толкова добри приятели или нз намери начин и инсталирай на компа keylogger би трябвало да се получи![]()
Дам , с кейлогъра трябва да се получи !
П.П Вместо да и пипаш скайпа , защо не и кажеш ,че това , което тя прави е тъпо и не престане ?![]()
Супер тъпо е тва.И като не искаш тя да влиза в твоя скайп си смени паролата![]()
Боже ... ти ,умна главо, 1-во се научи да "пишШ!шШШ " и тогава си даваи "мнеНиЕтууУ" ...Първоначално написано от impossible2
![]()
Че познаваш ли го тоя човек ...? може от дума да не разбира..момичето просто ви попита има ли начин...а ви е й направихте пълна психоанализа...боже , боже ....Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Ако ми даде да и бъркам в дупето нека си играе с скайпа ми ден и нощ ако ще :Д
Такива действия не се толерират тук.