.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: SKYPE PASSWORD

SKYPE PASSWORD

Хорааа трябва ми съвет ... колкото и да се правя ня хакер пак не успях да разбера паролата на скайпа на 1 приятелка ... трябва ми програма или каквото и да е там, стига да успея дя разбера паролата, или направо да и вляза в скайпа. ИДЕИ? ако е нещо, което не искате да бъде разбрано от много хора - пишете лично. Благодаря предварително!
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Re: SKYPE PASSWORD

Цитирай Първоначално написано от parkourgirlss
    Хорааа трябва ми съвет ... колкото и да се правя ня хакер пак не успях да разбера паролата на скайпа на 1 приятелка ... трябва ми програма или каквото и да е там, стига да успея дя разбера паролата, или направо да и вляза в скайпа. ИДЕИ? ако е нещо, което не искате да бъде разбрано от много хора - пишете лично. Благодаря предварително!
    Наскоро се откри един начин чрез който влизаш в базата данни с програма на скайп и понеже там не са слагали m5 кодировка на паролите се вижда и можеш да в промениш а те даже няма да се усетят но мога да ти кажа (айде нема да псувам)че правиш ПЪЛНИ ЛАМЕРСКИ КРЕТЕНОИДНИ ГЛУПОСТИ гледай си твоя скайп и не се занимавай с глупости щото запреличваш на не ЛАМЕР а ЛАМЯ !!!
    Нов човек съм

и на мен ми трябва тази програма защото едни хора само ми сменят паролите и ако некоя я има да ми я прати
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

i kakto i da e .... sled kato tq si igrae s moq skaip 6to i az da ne si poigraq? (devil)
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Град
    Varna
    а бе имаше един сайт дето си пращаш пасса и ацц на скайп и "получаваш" безплатни минути разговори към стационарни телефони тоя сайт от 1 приятел на 1 приятел се поддържаше ... пробвай така правиш сайтчето и даваш като ги въведе да ти ги прати на пощата

i kakto i da e .... sled kato tq si igrae s moq skaip 6to i az da ne si poigraq? (devil)
    Този форум е за споделяне на проблеми не на желания и за игрички
    Нов човек съм

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    A що вместо да си играеш не си смениш пас ?

и зА кФоо ПъЪк Ти е да бъРкашш в SKyPe нъ тАз! тВоя фр .....мм нЗз кФи Са ви вЗаиМотНоШенияТъЪ ....и нЗ каК стоЯт неЩаТа...аМъЪ спореД меН т'ва е ТъПуу ...не исКам дА си преДстаВЯм няКои дА Ми бъРкаА в skyPeEe ...A na tEb Shte Ti e пРияТно Ли дА бЪркАТ В ТвоЯя SKypEe

^

А иначе по темата - т`ва е супер тъпо да си бъркате по скайповете ..

Че е тъпо да се бъркаш по скайпове тъпо е,но все пак такава програма ИМА!!!!Казва се Skype ACC HACK ULTIMA но я има само в warez сайтове и се плаща някаква такса(нещо от рода на 20$ годишно)

Бе които си няма работа се занимава с глупости...
    Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
    И.А.

6toto si zle ;] ako iska6 si igrai s moq xyu xD

Цитирай Първоначално написано от fa$h!oN b0y
    и зА кФоо ПъЪк Ти е да бъРкашш в SKyPe нъ тАз! тВоя фр .....мм нЗз кФи Са ви вЗаиМотНоШенияТъЪ ....и нЗ каК стоЯт неЩаТа...аМъЪ спореД меН т'ва е ТъПуу ...не исКам дА си преДстаВЯм няКои дА Ми бъРкаА в skyPeEe ...A na tEb Shte Ti e пРияТно Ли дА бЪркАТ В ТвоЯя SKypEe
    ave brat Ti TyP Li Si A?aaA?A

nqkoi ako mi barka w skype az pak shte mu brakna w glawata .. abe hora ne se zanimawaite s gluposti

Цитирай Първоначално написано от xaxa
    Пиши му на ЛС че след има нема 4,5 години некой мод може да влезне и да види тва съобщение
    Нов човек съм

Цитирай Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
    Цитирай Първоначално написано от xaxa
    Пиши му на ЛС че след има нема 4,5 години некой мод може да влезне и да види тва съобщение
    strqska6 me

Град
    в къщи :D
    ми толкова мн ако искаш д аразбереш и ако сте толкова добри приятели или нз намери начин и инсталирай на компа keylogger би трябвало да се получи

Дам , с кейлогъра трябва да се получи !
    П.П Вместо да и пипаш скайпа , защо не и кажеш ,че това , което тя прави е тъпо и не престане ?

Супер тъпо е тва.И като не искаш тя да влиза в твоя скайп си смени паролата

Цитирай Първоначално написано от impossible2
    Боже ... ти ,умна главо, 1-во се научи да "пишШ!шШШ " и тогава си даваи "мнеНиЕтууУ" ...

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Дам , с кейлогъра трябва да се получи !
    П.П Вместо да и пипаш скайпа , защо не и кажеш ,че това , което тя прави е тъпо и не престане ?
    Че познаваш ли го тоя човек ...? може от дума да не разбира..момичето просто ви попита има ли начин...а ви е й направихте пълна психоанализа...боже , боже ....

Ако ми даде да и бъркам в дупето нека си играе с скайпа ми ден и нощ ако ще :Д

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Такива действия не се толерират тук.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си