- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Споделете някой House парче с мен :)
Аз ще споделя с вас любимият ми Хаус сет![]()
SLUTMACHINE - LIVE @ AQVA 19 01 2008
ти тъшак си прайш
![]()
Първоначално написано от Say It Right
ми щи дам пример с мен. К0т да ми поискаш- щи дам, за музика стане ли дума- просто забравиПървоначално написано от Presli
спори с мен за к0то искаш, за музика и клубове стане ли дума- напрао 0зверявам някой дето ходи от 2 седмици тук и там и почне да ми се обяснява к0лко разбира от подобни неща и с кви х0ра бил ходил там
вчерашни лайна
Теб не те знам къв си и що си, ама аз мойта музика с никого не я споделям, освен ако не е някое мое мн добро аверче и дори тогава всяко нещо има изключения
Сега разсяни ли ти се горе-д0лу ?
ама музиката Ти и ТВОЙ лиценз ли имала бе?много интересна работаПървоначално написано от comics
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Аз исках просто някой да ми каже някой по известно Хаус парче вие какво се впрегнахте ... нещо не ви разбрах ... но карай![]()
ти или си тъпа или на такава се правиш тук, за жалост в случая не си забавна.Първоначално написано от BaBy_bS
Имам предвид, че като иска музика, да ходи да ис търси, аз няма да му дам- независимо от това дали става дума за имена на парчета или за самите тях. 0к ? Иначе за лиценза си права донякъде и то за сетовете, които аз съм правил. А както има такива, дето обичат да взимат от тук и от там и да казват, че е тяхно .. грррррр Дай мада Фака!
Ох еми .. трудна работа ... ама ето отбрах някои от любмите
1. The Southern Brothers - Move Me (Mikel Curcio Dub Mix) (7:24)
2. Bebe Brown Vs Phunk Investigation - Dark Beats (Investigation Electro Club Mix) (5:20)
3. Cytric and Mindskap - Searching (Mario Calegari Remix) (7:36)
4. Latin Players - Tribal Magnetiko (8:0
5. Bebe Brown Vs Phunk Investigat - Dark Beats (Elettrika Tribe Mix) (6:49)
6. Luca Ricci - Set me free (Valerio remix) (7:46)
7. Vinny Troia - Rewind (Robert Oleysyck Remix) (7:26)
8. Bebe Brown Vs Phunk Investigat - Dark Beats (Thriller Club Mix) (7:15)
9. Maris Spinelli & Paco Buggin - Kite Tarifa (Joy Marquez Mix) (6:55)
10. Satoshi Tomiie - Cass , Mind Rewind (Satoshi Tomiie Mind Blister Remix) (7:54)
11.Dusty Kid - Kore (12:46)
12. Gala - Freed Form Desire (3:30)
Ето това е точен човек, не да почне да ми се прави на кой съм аз .. Мерси enola
П.П Нещо немога да ги намеря всичките, ако може да ги качиш някаде, ще съм ти благодаренМерси
comics, никъде в първия пост не прочетох авторът да иска музика конкретно от теб![]()
Еми той си знае неговатаТрябва да се направи на "ИНТЕРЕСЕН" !