.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Ексфолиант за тяло

Poneje i na men,kato na povecheto momicheta vuv foruma ce oplakvat ot podkojnite kosumcheta sled epilirane.Ta chetoh che bilo hubavo da se eksfolira kojata.Hodih v nqkolko magazina tuka iz grada i nqmaha eksfolianti za tqlo.Shte vidq i v eptekite kak e polojenieto.Q spodelete vie ot koi ste dovolni i podpomagat li poqvata na podkojnite kosumcheta

т.7
    krem4et0
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    офф имаше някакъв на...нивея ако не се лъжа душ гел с ексфолианти...мисля 4е е добре,но мн трябва да се търка...ако ме разбираш...мисля,4е беше нивея с лимон нщ такова...може да пробваш и със скраб има на мн фирми ти си избери коя е за теб
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

as sum polzvala mn i kakvi li ne! mn obi4am za6toto mi pravi kojata meka i podobrqva kruvoobra6tenieto su6to taka se preporu4va protiv celulit i strii. vsqka marka si ima eksfolianti!dokato sama neprobva6 neznae6 koi 6te ti haresa za6toto kojata moje i da ti e po-nejna i neiska6 da q sadira6. no preporu4vam! a moje da si napravi6 i sama - zaharosan med i malko te4en vitamin i se polu4a dobre!

Град
    sofiq
    Az izpolzvam v momenta na Avon-skinso soft ot rozovata seriq i sam mn dovolna !sachto taka i ot seriqta na planet spa ima mn hubavi eksfolianti .

Dnes si vzeh na Regal s anticeluliten efekt,to samo takuv imashe v tazi apteka.puk na edno dr mqsto imashe na Eveline no struvashe kum 10lv i ne mi se davaha.Da vidim kakva rabota shte mi vurshi toq.Tq prodavachkata kaza che na Regal kremovete bili hubavi....da vidim toz exfoliant kuf e.nqkoi ispolzval li go e?
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Цитирай Първоначално написано от ani_sweet
    Dnes si vzeh na Regal s anticeluliten efekt,to samo takuv imashe v tazi apteka.puk na edno dr mqsto imashe na Eveline no struvashe kum 10lv i ne mi se davaha.Da vidim kakva rabota shte mi vurshi toq.Tq prodavachkata kaza che na Regal kremovete bili hubavi....da vidim toz exfoliant kuf e.nqkoi ispolzval li go e?
    Съвсем наскоро ми казаха , че за да ти стане кожата хубава можеш да я ексфолираш с морска сол . Купуваш си един пакет /35ст/ и после докато се къпеш се отъркваш хубаво с нея . Аз пробвах и в действителност кожата ми стана много хубава и гладка . Гарантирам ти резултат !

I s taq sol 6te ti stane mnogo suha kojata. hora, ne pravete podobni eksperimenti.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Това за изсушаването на кожата е абсолютно вярно,кожата ще ти се изсуши ужасно.

Град
    Скитосвам по улиците
    Мм не мисля,че със слота е много подходящо,защото наистина много изсушава...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Фен
    Град
    под масата ;)
    на ейвън има един ексфолиант за тяло лагуна нещо си май беше.. в синя тубичка морска таква.. страшно хубаво мирише и е хубав

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    аз имам ексфолиант на Ейвън и душ гел..обаче да попитам нещо като ползвам душ гела(нали ползвам гъба)и после като изляза от банята мн жестоко ме сърби тялото поне 5-10 мин..вас сърби ли ви?дали е от гъбата?щото казвате че тря да се търка този ексфолиант ама аз като се знам..ще има д аме сърби после...а дали е възможно да е заради душ гела или ексфолианта? сри че спамя темата

Cruel Intentions

Град
    United States Of Love
    Аз съм си правила ексфолиант със сода, смесвам я с душ-гел, или също става и с утайка от кафе, иначе на Фрутини съм ползвала и съм доволна
    Somebody told you how much i love you!!!
    Everything's fine, so fine

В момента ползвам на Laura Vandini,преди това един зеленичък на Avon(май се казваше Tropical zing или нещо от сорта ...).И от двата съм доволна .

Моя свърши и сега ползвам утайка от кафето сутрин
    Честно казано съм много доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си