.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Противозачатъчни - проблем

Здр. Пия хапчета от близо 4 -5 месеца и вчера приятеля ми без да иска се "изпусна" малко в мен . Дали има някакъв шанс да зачена ? Моля ви без ебавки , много съм притеснена .
    П.П Не се страхувам от болести защото сме заедно 2 години и сме си правили изслезвания .
    Благодаря предварително

Мега фен
    Град
    SF
    Не се притеснявай, те хап4етата са за това. Няма да има проблем, преувели4аваш

Робинята на Quench

Град
    София

Re: Противозачатъчни - проблем

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    Здр. Пия хапчета от близо 4 -5 месеца и вчера приятеля ми без да иска се "изпусна" малко в мен . Дали има някакъв шанс да зачена ? Моля ви без ебавки , много съм притеснена .
    П.П Не се страхувам от болести защото сме заедно 2 години и сме си правили изслезвания .
    Благодаря предварително

Супер фен
    Град
    Панацея

Цитирай Първоначално написано от Scouse
    Благодаря предварително
    +1
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, няма да забременееш, стига да не си пропускала хапче.

Цитирай Първоначално написано от comics
    Благодаря предварително
    +1
    Добре , какво толкова , просто съм притеснена , все пак едно бебе би провалило всичко - мисля да уча .
    Благодаря на отзовалите се . Темата е приключена

Град
    Между краката на майка ти
    Хаха смешка, ми закво тогаа ги пиеш тез хапчета бе моме ти акъл имаш ли в глвавата?? Оня и изцяло да се изпразни в тебе пак няма да фанеш(ест. ако не си изпускала хапче).. Абсолютни глупости басии майкатаа
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Цитирай Първоначално написано от bazzil
    Хаха смешка, ми закво тогаа ги пиеш тез хапчета бе моме ти акъл имаш ли в глвавата?? Оня и изцяло да се изпразни в тебе пак няма да фанеш(ест. ако не си изпускала хапче).. Абсолютни глупости басии майкатаа
    Случва се да се притесниш , не е шега работа !
    Моля модовете да заключат темата . Писна ми да ми казват че съм малоумна . А в крайна сметка ако ти си решил/а да кандидатстваш и да постигнеш нещо ще видим дали няма да се тревожиш .

Град
    София
    ние не ти казваме ,че си малумна ( добре де почти )
    1.просто не мн нормлано момиче на такава възраст да пие противо -зачатъчни от 7823879089658943879589 години.... 2.ползвайте презервативи...3. има милиарди такива теми
    а и още нещо тая тема е факе !!!

.фточка !

как така се случва да се изпускате без да си искате незнам

не мъмрете повече момичето :P

hottie
    Guest
    няма от какво да се притесняваш, стига да не си пропускала хапче... като мен

ние не ти казваме ,че си малумна ( добре де почти )
    1.просто не мн нормлано момиче на такава възраст да пие противо -зачатъчни от 7823879089658943879589 години.... 2.ползвайте презервативи...3. има милиарди такива теми
    а и още нещо тая тема е факе !!!

.фточка !
    Не ме учи с какво да се пазя. Макар да имам познания в тази област се притеснявам, малко или много . Щом не ти харесва темата , кой те е карал да пишеш в нея ? Да не би насила да са ти блъскали пръстите по клавиатурата ?
    Съжелявам че ви се доверих.

Град
    София
    добре предавам се набиим ме

първо... щом сте заедно толкова време,и сте сигурни че нямате никакви болести...решението е противозачатъчни..второ ти тъпа ли си .. сори не мога се сдържа..затова се пият противозачатъчни..за да може да си свършва в теб и ДА НЯМА ШАНС от забременяване...иначе за къв чеп ги пиеш тия хапчета бе булка ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си