.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Полудявам ли? ;( ;(

Реших да ви питам,защото това ме измъчва и напоследък мисля само за това.Така започвам,вчера си ходих на село и отдавна не си бях ходила.Ходих да видя какво правят познатите ми и една фр-ка.Тя е сестра на,момчето,към,което още имам чувства.... С него,бяхме на 13,когато имахме нещо общо...Аз,оттогава бях найвна,малка,като всяко момиче чакаща своя принц,на бял кон. С въпросното момче,не сме се виждали цели 4 год и половина...Аз започнах да я разпитвам за него и тя каза,че той си има сериозна фр-ка Когато ми го каза едва,сдържих сълзите си.Аз продължих да я разпитвам и така даже я видях..на снимка хубава е.Той доста се е променил...Все пак цели 4 год,не сме се виждали...И така,към същината на въпроса ми..реално ли е,след 4 год,след като с един човек сте имали чувства да продължите да го обичате?Ще се побъркам хора...казвам ви,май нещо съм изкукала Не мога да повярвам,че след толкова време пак изпитвам нещо... Той беше първата ми любов..силна..бях много щастлива...Чувствам,че го обичам,както когато бяхме на 13..Всички,които казват,че на 13 не е възможно едно дете да е влюбено, да изпитва толкова силни чувства..греши.Кажете моля ви?Случвало ли ви се е,подобно нещо...?Той,тогава искаше само секс от мен,забравих да пропусна..аз не му се вързах много ясно!Е,който иска да даде мнение,ако някой има нещо за питане да пита!

Град
    Sofia
    На мен ми се е случвало даже и в момента съм така влюбена в 1-вото ми по-сериозно гадже, бтв и аз бях на 13,той не беше с мен за секс,ама ц него ми беше пуржата целувка и аз все си мисля,че още го харесвам заради хубавия спомен.След тва също съм имала гаджета ама в същото време и него си харесвам.игурно повечето хора си мислят,че не е нормално ,но мойе би е жярно твърдението,че 1-вата любов ражда не хваща.(Са съм на 16,ако има значение)
    and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio

Da, napulno vuzmogno e, i na men mi se e sluchvalo.. no vruzka, koqto nqma budeshte i ne moge da prosushtestvuva , se zabravq.. i pak si chakash istinskia "princ na bql kon" da doide. Zabravi za tova momche, qsno e, che nqmate budeshte, toi ima priatelka i to seriozna, a ot teb e iskal samo ***.. tTaka che.. tursi si istinskata lubov i zabravi tova Uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sky_l
    На мен ми се е случвало даже и в момента съм така влюбена в 1-вото ми по-сериозно гадже, бтв и аз бях на 13,той не беше с мен за секс,ама ц него ми беше пуржата целувка и аз все си мисля,че още го харесвам заради хубавия спомен.След тва също съм имала гаджета ама в същото време и него си харесвам.игурно повечето хора си мислят,че не е нормално ,но мойе би е жярно твърдението,че 1-вата любов ражда не хваща.(Са съм на 16,ако има значение)
    Успокойх се малко,благодаря ти за мнението. Така е,първата любов ръжда не хваща

Супер фен
    Град
    България
    Сигурно е възможно.Забрави го ,за твое добро е !

П.П. Успех
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Благодаря,ви,че дадохте мненията си.. Сега,отивам на даскало...адски ми е гадно,нищо не ми се прави и никъде не ми се ходи,но поне малко ще се разсея.Лек ден.

da ubi4a6 4ovek koito ne si go vijdala ot 4 godini ozna4ava 4e mngo obi4a6 tova mom4e i baq si hlatnala po nego ,no ne razbrah sega da li ima toi 4uvstva kam tebe ili ne?

хората са казали:''първата любов ръжда не хваща''
    СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм РаЗлИчНа-чЕ Не сЪм КУрВоЛеТиНА,Че Не сЪм КаТо оНеЗи нАдУвКи,Че нЕ Се дЪрЖа гРуБо.СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм оТкРоВеНнА,ДобРА и сКрОмНА...hhahHhhah Аз Им сЕ смЕЯ нА ВсИчКи,Че сА ЕдНаКвИ !

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Хах, още кат си видя първото гадже отпреди 6 год. си спомням кви сме били дребни и тъпички... Хич не сме знаели кво правим... Емм, той винаги ще си остане първият и тва е... Така че възможно е още да си го харесваш първият ти, ама все пак щом и тогава е искал само секс от теб, сега пък да не говорим след като вече си има гадже... Сори, ама нямаш шансове... По-добре го запомни като първият, ама не единственият, разбира се... :P
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от [B
    o[N]b[O]n[I]]хората са казали:''първата любов ръжда не хваща''
    Казва се: Старата любов ръжда не хваща!
    The reasons of love... <3

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от crazyhair
    da ubi4a6 4ovek koito ne si go vijdala ot 4 godini ozna4ava 4e mngo obi4a6 tova mom4e i baq si hlatnala po nego ,no ne razbrah sega da li ima toi 4uvstva kam tebe ili ne?
    Не знам тогава дали е имал..пък какво остава за сега...много съм объркана...хора,много,ясно,ч е нямам шансове.Пък и не съм момиче,което ще тръгне да ги разделя. Само знам,че е питал за мен една моя "френдка"...друго не знам...Аз се опитвах да му намеря номера на тела,но тази "френдка",знае колко съм страдала за него..не пожела да ми го даде!А с него няма кога да се видим..пътищата ни се разделиха от преди 4 год... Ако той нямаше гадже,щях да направя и невъзможното..само и само да съм с него!Хора,цели 3 год,се залъгвах... :@,че не го обичам....давах любовта,която е за него на други... ;( ;( ;(

Цитирай Първоначално написано от sky_l
    mhmz
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Първо изкукваш....второ нямаш шанс...според мен не че ти коства нещо а го съблазниш ама е трудно да изместиш фр-ката му след като от тебе е искал само ебън...забрави го.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

спокойно не полудяваш,на мн хора им се е случвало,вкл и на мен

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от jeni92_abc
    спокойно не полудяваш,на мн хора им се е случвало,вкл и на мен
    Как плача сега..не е истина....,но поне така ще ми мине малко.Целият ми ден беше ужасен...

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Сигурно е възможно.Забрави го ,за твое добро е !

П.П. Успех
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ПОЛУДЯВАШ .... КУ-КУ КУ-КУ
    The Spark

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    ПОЛУДЯВАШ .... КУ-КУ КУ-КУ
    Не може да ме разбереш,защото може би никога не си и няма да чувстваш толкова силни чувства год.на ред.... Аз за мен знам,че е истинско.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Както казаха доста хора тук:Старата любов ръжда не хваща.
    Нормално е не полудяваш,споко.Но по добре не мисли вече за тоя.Щом е искал само секс от теб,ясно какъв е,а щом си има гадже остави ги.Гледай напред и не се връщай към миналото.Живота е пред теб,ще намериш и много по красиви и много по-добри.Гледам от постовете ти че си бая голяма романтичка.Постарай се да запазиш това в себе си колкото и да те убеждават някои хора че не трябва.Гледай напред и някога може да намериш такъв човек,с който ще си щастлива и няма да те гледа само като сексуален обект.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Нормално е не полудяваш,споко.Но по добре не мисли вече за тоя.Щом е искал само секс от теб,ясно какъв е,а щом си има гадже остави ги.Гледай напред и не се връщай към миналото.Живота е пред теб,ще намериш и много по красиви и много по-добри.Гледам от постовете ти че си бая голяма романтичка.Постарай се да запазиш това в себе си колкото и да те убеждават някои хора че не трябва.Гледай напред и някога може да намериш такъв човек,с който ще си щастлива и няма да те гледа само като сексуален обект.
    Благодаря ти,за мнението. =D> Много си обективен.

Mila znam kakvo ti e.I sum sig 4e moje.Az sum haresvala dve mom4eta po 3 god.Moje 4ustvata da sa zataili nqkade tam i prosto da 4akt momenta v koito pak 6te se poqvqt.Taka 4e stiskai zubi i samo napred

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Радвам се,че повечето ме разбирате...Снощи,не съм спала до 2 часа...,не можах да мигна... Мислих..мислих...и това е...няма как..ще стискам зъбките си... обаче от толкова много стискане да не ги счупя,вече...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Радвам се че така мислиш.Това е моето мнение по въпроса.Кефят ме романтично настроените хора и ме дразнят такива като Alabaportokala,ако си го засичала,тип"чукаш и бегаш"А романтиците може би ме кефят,защото не се притеснявате да го покажете пред другите хора,за разлика от мен,който съм парче романтик,но като гледам хората,които ме заобикалят се притеснявам да го кажа и покажа,пък и си имам други причини.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Радвам се че така мислиш.Това е моето мнение по въпроса.Кефят ме романтично настроените хора и ме дразнят такива като Alabaportokala,ако си го засичала,тип"чукаш и бегаш"А романтиците може би ме кефят,защото не се притеснявате да го покажете пред другите хора,за разлика от мен,който съм парче романтик,но като гледам хората,които ме заобикалят се притеснявам да го кажа и покажа,пък и си имам други причини.
    А да,Alabalaportokala,си го знаем,всички какъв е.Не се притеснявай,да си такъв какъвто си.Аз да ти кажа,именно заради това мое качество привличам хората.И се убеждавам,че така човек печели много повече.

А да,Alabalaportokala,си го знаем,всички какъв е.Не се притеснявай,да си такъв какъвто си.Аз да ти кажа,именно заради това мое качество привличам хората.И се убеждавам,че така човек печели много повече.
    Разбира се че си права че трябва да бъдеш такъв какъвто си,но...има едно но,при момичетата това е по лесно,защото при момчетата понякога при показването на малко повече емоции "големите ебачи",веднага са готови да ти се присмеят и да те изкарат мека китка..Ама айде и аз,стига съм ти спамил в темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си