Реших да ви питам,защото това ме измъчва и напоследък мисля само за това.Така започвам,вчера си ходих на село и отдавна не си бях ходила.Ходих да видя какво правят познатите ми и една фр-ка.Тя е сестра на,момчето,към,което още имам чувства....

С него,бяхме на 13,когато имахме нещо общо...Аз,оттогава бях найвна,малка,като всяко момиче чакаща своя принц,на бял кон.

С въпросното момче,не сме се виждали цели 4 год и половина...Аз започнах да я разпитвам за него и тя каза,че той си има сериозна фр-ка

Когато ми го каза едва,сдържих сълзите си.Аз продължих да я разпитвам и така даже я видях..на снимка хубава е.Той доста се е променил...Все пак цели 4 год,не сме се виждали...И така,към същината на въпроса ми..реално ли е,след 4 год,след като с един човек сте имали чувства да продължите да го обичате?Ще се побъркам хора...казвам ви,май нещо съм изкукала

Не мога да повярвам,че след толкова време пак изпитвам нещо...

Той беше първата ми любов..силна..бях много щастлива...Чувствам,че го обичам,както когато бяхме на 13..Всички,които казват,че на 13 не е възможно едно дете да е влюбено, да изпитва толкова силни чувства..греши.Кажете моля ви?Случвало ли ви се е,подобно нещо...?Той,тогава искаше само секс от мен,забравих да пропусна..аз не му се вързах много ясно!Е,който иска да даде мнение,ако някой има нещо за питане да пита!