.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)

Re: Полудявам ли? ;( ;(

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Реших да ви питам,защото това ме измъчва и напоследък мисля само за това.Така започвам,вчера си ходих на село и отдавна не си бях ходила.Ходих да видя какво правят познатите ми и една фр-ка.Тя е сестра на,момчето,към,което още имам чувства.... С него,бяхме на 13,когато имахме нещо общо...Аз,оттогава бях найвна,малка,като всяко момиче чакаща своя принц,на бял кон. С въпросното момче,не сме се виждали цели 4 год и половина...Аз започнах да я разпитвам за него и тя каза,че той си има сериозна фр-ка Когато ми го каза едва,сдържих сълзите си.Аз продължих да я разпитвам и така даже я видях..на снимка хубава е.Той доста се е променил...Все пак цели 4 год,не сме се виждали...И така,към същината на въпроса ми..реално ли е,след 4 год,след като с един човек сте имали чувства да продължите да го обичате?Ще се побъркам хора...казвам ви,май нещо съм изкукала Не мога да повярвам,че след толкова време пак изпитвам нещо... Той беше първата ми любов..силна..бях много щастлива...Чувствам,че го обичам,както когато бяхме на 13..Всички,които казват,че на 13 не е възможно едно дете да е влюбено, да изпитва толкова силни чувства..греши.Кажете моля ви?Случвало ли ви се е,подобно нещо...?Той,тогава искаше само секс от мен,забравих да пропусна..аз не му се вързах много ясно!Е,който иска да даде мнение,ако някой има нещо за питане да пита!
    Нали знаеш...."Първата любов ръжда не хваща"

slun4ice.. xix ne izkukva6 .. i az sam taka .. nespodelena lubov s edno mom4e.. est toi iska6e samo e*an.. kvoto e iskal i tova mom4e ot teb.. est golqm gadnqr e ... sega est si ima fusta, koqto da mu zadovolqva seksualnite nujdi.. oba4e az kato 4i li se radvam do opredelna stepen, neka si e 6tastliv s e*aneto i tva e.. btw tva mom4e ne mi izliza6e ot glavata v prod1ljenie na 5-6 godini ... edinstveno mojeh da go zabravq kato ne go vijdah pove4e ot 3 meseca... uspqvah da si go izkaram ot akala.. i posle kato go videh pak ... ii mi be6e m14no kato go gledah s drugi .. ama takova e .. slu4va se.. ne e ni6to stra6no .. 6te go prev1zmogne6 . uspeh mili4ka

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    slun4ice.. xix ne izkukva6 .. i az sam taka .. nespodelena lubov s edno mom4e.. est toi iska6e samo e*an.. kvoto e iskal i tova mom4e ot teb.. est golqm gadnqr e ... sega est si ima fusta, koqto da mu zadovolqva seksualnite nujdi.. oba4e az kato 4i li se radvam do opredelna stepen, neka si e 6tastliv s e*aneto i tva e.. btw tva mom4e ne mi izliza6e ot glavata v prod1ljenie na 5-6 godini ... edinstveno mojeh da go zabravq kato ne go vijdah pove4e ot 3 meseca... uspqvah da si go izkaram ot akala.. i posle kato go videh pak ... ii mi be6e m14no kato go gledah s drugi .. ama takova e .. slu4va se.. ne e ni6to stra6no .. 6te go prev1zmogne6 . uspeh mili4ka
    Благодаря ти,за мнението,хареса ми. Как става само...в живота...,ами не ми остава нищо друго..освен да си кажа,че всичко става за мое добро.

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    Благодаря ти,за мнението,хареса ми. Как става само...в живота...,ами не ми остава нищо друго..освен да си кажа,че всичко става за мое добро.
    opredeleno

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    ПОЛУДЯВАШ .... КУ-КУ КУ-КУ
    Не може да ме разбереш,защото може би никога не си и няма да чувстваш толкова силни чувства год.на ред.... Аз за мен знам,че е истинско.
    Не е тва причината, просто не съм чел темата - само заглавието.
    The Spark

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ПОЛУДЯВАШ .... КУ-КУ КУ-КУ
    Не може да ме разбереш,защото може би никога не си и няма да чувстваш толкова силни чувства год.на ред.... Аз за мен знам,че е истинско.
    Не е тва причината, просто не съм чел темата - само заглавието.
    Ахаха ок.

ДА
    Lof YAaA..!

Град
    Испания
    Уффф и аз още не мога да забравя първата си любов

и на мен ми се слу4ва същото ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Момичета,това не може да е истина... Как може,толкова да страдаме... Това е,ебаси ненормалния филм...

Първо - според мен имаш много минимален шанс..
    Второ - За да не страдате бъдете като мен - обичайте само себе си ..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Първо - според мен имаш много минимален шанс..
    Второ - За да не страдате бъдете като мен - обичайте само себе си ..
    Ахам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си