Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
Както казаха доста хора тук:Старата любов ръжда не хваща.
Нормално е не полудяваш,споко.Но по добре не мисли вече за тоя.Щом е искал само секс от теб,ясно какъв е,а щом си има гадже остави ги.Гледай напред и не се връщай към миналото.Живота е пред теб,ще намериш и много по красиви и много по-добри.Гледам от постовете ти че си бая голяма романтичка.Постарай се да запазиш това в себе си колкото и да те убеждават някои хора че не трябва.Гледай напред и някога може да намериш такъв човек,с който ще си щастлива и няма да те гледа само като сексуален обект.
Благодаря ти,за мнението. =D> Много си обективен.
Радвам се че така мислиш.Това е моето мнение по въпроса.Кефят ме романтично настроените хора и ме дразнят такива като Alabaportokala,ако си го засичала,тип"чукаш и бегаш"А романтиците може би ме кефят,защото не се притеснявате да го покажете пред другите хора,за разлика от мен,който съм парче романтик,но като гледам хората,които ме заобикалят се притеснявам да го кажа и покажа,пък и си имам други причини.
А да,Alabalaportokala,си го знаем,всички какъв е.Не се притеснявай,да си такъв какъвто си.Аз да ти кажа,именно заради това мое качество привличам хората.И се убеждавам,че така човек печели много повече.
Разбира се че си права че трябва да бъдеш такъв какъвто си,но...има едно но,при момичетата това е по лесно,защото при момчетата понякога при показването на малко повече емоции "големите ебачи",веднага са готови да ти се присмеят и да те изкарат мека китка..Ама айде и аз,стига съм ти спамил в темата.