- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гаджетата
Случвало се е, но не слушам такива неща. След като аз искам да бъда с някой нищо не може да ми попречи.
Животът е адът описан в Библията!
Да само че не ми пука...:P [/b]
Ела и СПРИ ме или просто МЛЪКНИ !![]()
Хейтърите казват НЕ но А3 казвам ДА !
![]()
Преди когато си ги слушала на колко години си била и сега на колко си?Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Феноменално,че си разбрала истината![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
И сама мога да преценя кое е по-добре за мен. Никога не съм слушала приятелите си и не мисля да ги слушам, защото приятелите не винаги мислят най-доброто за теб!
Напротив-винаги ги харесват. Което като се замисля, май е по-лошо.
Никога не съм ги слушала, и съм съжалявала... сегашния ми приятел много го харесаха всички и съм си добре с него...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Случвало ми се е да не одобряват човека с който съм, но никога не са ми казвали да го зарязвам или нещо такова, подкрепяли са ме, дори и да не са били съгласни.![]()
Everything happens for a reason..
Мойте приятели не питаят кой знае какви чувства към него, но една моя приятелка със сигурност е много негативно настроена.. к'во да се прави, няма пълно щастие! важно е ние с него да се обичаме.
abe tqh kvo gi barka az s koi sam?ne sa te s nego nali?absolutno nikakvo pravo nqmat da mi kazvat s koi da hodq i osobenno ako ne go poznavat
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
да, случвало се е да не го харесват, но в крайна сметка да не са те с него? А и те не виждат тва което аз така че..... ня ми пука, интересува ме само най-добрите и то и за тях важи, мога да приема че не е за мен само ако докажат иначе....
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Едно са приятелите...друго са гаджетата..и не мисля,че приятелите ми трябва да определят с кого да съм![]()
vinagi sa mi govorili kfo li ne za momcheto s koet hodq .. ama men mi e prez ..Lubov da ima be
![]()
![]()
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
В последната ми връзка например се стигна дотам, че си имах разправии с една от най-близките ми фр-ки, защото тя ходеше с него за малко доста време преди аз да съм с него и уж не и пукаше... После изведнъж като тръгнах с него станах предателка и през цялото ни ходене се въртяха интриги и все разправии с фр-ките... И ми писна и скъсахме...Сега на мене ми е гадно ама каква файда вече... Едва ли ще попадна пак на такъв прекрасен човек ...Станалото станало...Сега си имам фр-ките, укорите пак продължават понякога, но си я има и мъката по момчето... Най-добре прецени колко са ти добри приятелите и струва ли си човекът... Успех!
![]()
Случвало се е,но не са се месили в отношенията ни..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
nikoga nikoi nemoje da mi povliqe sega6noto mi gadje e prekrasen 4ovek ,za ni6to na sveta nqma da go ystavqПървоначално написано от sky_l
Аз никога не съм имал гадже![]()
Първоначално написано от sky_l
ДА случвало ми се е.. И приятелките ми не го одобряваха, не че нещо лошо имаше а заради възрастта.. но аз не ги послушах & така се стигна до тук.. за добро или лошо... Сега събирам опит & се надявам да не повтарям същата грешка.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00