.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    stara zagora

Когато той си отиде кое надделява - БОЛКАТА vs. ЛЮБОВТА?

Такаам ми реших да пиша и аз нещо най-накрая. Приятеля ми скъса с мен преди няколко дни 1 бях наранена после не ми пука6е а сега и аз нз кво чуствам. Разкажете за своите раздели. И как преодоляхте всичко
    NiKoI Ne e SuVuR6En dOkAtO Ne sE VlUbI6 v NeGo

При мен надделяха и двете ! Чувствах се излишна ... И още се чувствам ... Обичам го ужасно много ... но той ... !
    I`m exactly where I`m supposed to be..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами мина време докато преодолея случилото се, ама предимно гледах да се разсейвам, да не мисля за тва, нонстоп излизах с приятели наляво-надясно, спортувах, работех, слушах само весела музика и просто си изградих ежедневието така, че да нямам време да седна да мисля за него... Мина ми сравнително бързо... След 1 месец вече бях с друг и нищо от гадното чувство в началото не беше останало... :P
    The reasons of love... <3

Град
    stara zagora
    аз съм раздвоена или разтроена знам че има някви чуства още знам че след толкоз дулга врузка беше по добре да се разделим, знам че не ми пука особенно искам само да се забавлявам а бе тъпа работа е тва нз кво ми има не ми тупо преодолях го до няква степен просто не сум се чуствала така преди и така.

С времето ще ти мине.

Аз моите лесно ги преодолявам. Винаги има в какво да се гмурна, че да не ми остава време да се самовглъбявам.
    Последната ми връзка беше 2 години и няколко месеца, разделихме се преди 1 месец. Като това беше нещо, което отлагах доста време, правих компромиси, но накрая просто му събрах багажа и му звъннах да дойде да си го вземе. Мислех си, че след такава връзка дълго време ще ми е тежко, ще ми е тъжно и т.н., защото видиш ли била съм свикнала с него. Оказа се, че изобщо не е така и не е толкова трудно. Сега съм щастлива и определено се чувствам прекрасно.

С моя приятел сме се разделяли,да. През тези дни,когато сме били разделени....ми идваше да се самоубия,чувствах се напълно сама и мога съвсем искрено да кажа,че болката много надделяваше тогава.Не искам да се случва отново нещо такова защото незнам как ще живея

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    При мен надделяха и двете ! Чувствах се излишна ... И още се чувствам ... Обичам го ужасно много ... но той ... !
    +1
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    При мен..надделява болката... ,всичко го преживявам...доста лично..такава съм...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    С приятелят ми сме разделени от малко повече от месец. 10тина дни след това вече излизах с един наистина прекрасен човек. Но..не е същото. Все още мисля за него, все още го сънувам. Не мога да бъда с него. Надявам се, че той ще ме поиска, а аз ще му отвърна нещо от рода на... "Човек трябва да гледа само напред" Как ще го направя като всяка частица от тялото ми го желае ужасно много....наистина незнам. Страх ме е всичко това да не се превърне в нещо маниакално. И все пак...Не съм го преодоляла все още. А когато дойде болка...любовта отстъпва.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    С времето ще ти мине.

Последната ми връзка беше 2 години и няколко месеца, разделихме се преди 1 месец. Като това беше нещо, което отлагах доста време, правих компромиси, но накрая просто му събрах багажа и му звъннах да дойде да си го вземе. Мислех си, че след такава връзка дълго време ще ми е тежко, ще ми е тъжно и т.н., защото видиш ли била съм свикнала с него. Оказа се, че изобщо не е така и не е толкова трудно. Сега съм щастлива и определено се чувствам прекрасно.
    Абсолютно същата история! Само дето не му събрах багажа защото не живеехме заедно иначе всичко е едно към едно!
    Та и аз се чуствам прекрасно и доста рядко се сещам сама за него ама някви общи познати непрекъснато се чустват длъжни да ме осведомяват как и какво прави
    Всичко минава с времето. Пък и аз сега завършвам училище,изпитите ми почнаха и след по-малко от месец заминавам в друга страна и просто няма смисъл да се затормозявам.

хах като скъса с мен последния .. беше ми много гадно сигурно първите 2 седмици .. наистина чувствах много болка защото наистина обичах това момче ... после разбрах някоя друга истина и вместо болка започнах да чувствам облекчение че всичко е свършило ... и накрая.. тотално спря да ми пука .. когато видях до къде му се е дигнал носа и как си мисли че може да има с лекота всяко едно момиче което си поиска... не не .. по добре сама отколкото с момче като това.. (:

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами последната раздяла беше скоро Отначало мн ми беше гадно,мн страдах и мн плаках първите дни...беше нещо ужасно,беше ваканцията,така че имах време да излизам и почнах да ходя с една приятелка да бягаме извън града и си намирах занимания,но все пак се сещах за него. Много го обичах,а и сега го обичам,но...Болката и Любовта са смесени и все пак може би любовта е повече...аз винаги ще си го нося с мен в сърцето ми и ще си мисля за него,за нас...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Фен
    Град
    София
    по принцип се правя, че не ми пука след 2 годишна връзка, но вътрешно ми е ужасно гадно...
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Последната раздяла я приех много тежко,предпоследната също-просто досега все връзките са приключвали в неподходящ за мен момент и ми е било твърде емоционално...Но съм си супер

Град
    stara zagora
    ми при мен сега маи надделя повече болката просто не очаквах такова развитие бяхме щастливи и изведнуй хоп дойде ми като гръм от ясно небе нз какво чуствам ни6то нз

Когато той си отиде кое надделява - БОЛКАТА vs. ЛЮБОВТА?
    ...празнотата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    SF
    Последната раздяла я преживявах много тежко, но ми мина сравнително бързо. 2 седмици се скъсах от рев, не спях, не можех да ям, само за него мислех.. и после се усетих колко глупаво е да затъваш така заради 4овек, който не го заслужава и се оправих.
    И все пак това как ще преживея една раздяла адски много зависи от това заради какво и кого се е стигнало до тук.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си