.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Защо се отдалечава?

Здравейте Моят проблем не е кой знае какво но все пак малко мнения ще са ми от полза..
    Всичко започна преди около месец може би вече 2.Усилено си чатих с въпросното момче което преди да го опозная ми се струваше поредният глупак.Постепенно си чатехме всяка възможна минута и дори по телефона си говорихме понякога.Той учи в същото училище и е с 1 година по голям от мен но изглежда по голям Първоначално чатовете бяха приятелски понеже и двамата не искахме обвързване но после се стигна и до там.Все още не сме излизали на среща но пък не спираме и да чатим.Проблемът е че от 1 седмица някъде той започна да се отдръпва според мен без никаква причина макар че ми каза че ще заминава за лятото и няма да можем да се виждаме 3 месеца което означава че единственият начин на комюникация ще бъде чрез мобилните телефони.... вие мислите ли че заминаването му е причина за отделечяването му? приемам съвети и предварително ви благодаря че прочетохте всичко

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Защо се отдалечава?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    Здравейте Моят проблем не е кой знае какво но все пак малко мнения ще са ми от полза..
    Всичко започна преди около месец може би вече 2.Усилено си чатих с въпросното момче което преди да го опозная ми се струваше поредният глупак.Постепенно си чатехме всяка възможна минута и дори по телефона си говорихме понякога.Той учи в същото училище и е с 1 година по голям от мен но изглежда по голям Първоначално чатовете бяха приятелски понеже и двамата не искахме обвързване но после се стигна и до там.Все още не сме излизали на среща но пък не спираме и да чатим.Проблемът е че от 1 седмица някъде той започна да се отдръпва според мен без никаква причина макар че ми каза че ще заминава за лятото и няма да можем да се виждаме 3 месеца което означава че единственият начин на комюникация ще бъде чрез мобилните телефони.... вие мислите ли че заминаването му е причина за отделечяването му? приемам съвети и предварително ви благодаря че прочетохте всичко
    Възможно е да е заради заминаването... Ама ако си се харесвате наистина, 3 месеца в никакъв случай няма да ви попречат...
    The reasons of love... <3

Ami vuzmojno e da e zaradi tova...No vse pak mojete da imate vruzka 3 meseca ne sa mn ,puk moje i da otide6 s nego

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен
    Град
    Панацея
    3 месеца са много време и определено ще попречат. 100% е заради това !
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Veche ti stana qsno i ot predishnite mneniq.Ako te haresva sigurno iska da izchaka vremeto kogato shte se vyrne.Shte e kofti i za dvama vi ako stane neshto i toi tochno togava zamine.Ne se pritesnqvai,a go izchakai ako naistina go haresvash i mu pokaji,che mn dyrjish na nego.Komunikiraite chrez gsm-i i skype,pyk katyo si doide shte stiskame palci vsichko da potrygne idealno mejdu vas :P
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    И според мен е защото е заминава. Все пак ако се обвържете това са 3 месеца в които няма да се виждате...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    И според мен е защото е заминава. Все пак ако се обвържете това са 3 месеца в които няма да се виждате...
    а може пък да не иска да се обвърже сега, за да може да си поживее малко преди това...ако ме разбирате....не го поснавам, ама ги има и такива....Не знам
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Еми възможно е, въпреки че се съмнявам Може да му е писнало вече само от чат и телефони

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Възможно е,да се отдалечава..защото започва да изпитва нещо към теб..и това,че заминава..може би,го натъжава...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Възможно е,да се отдалечава..защото започва да изпитва нещо към теб..и това,че заминава..може би,го натъжава...
    сигурно

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Вие само по скайп и по мобилни телефони ли го карате?Нещо не можахда разбера..понеже не ми звучи логично да сте в едно и също даскало,а да държите връзка само така

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Доста хора като усетят че се привързват към някой с който не могат или не искат да бъдат по ред причини се отдръпват за да предпазят себе си и човека с който общуват от разочарование. Случвало ми се е мн пъти да ме "изоставят" така познати и приятели. Най-вероятно се държи така защото ще заминава.

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Em moje da ima drygo momi4e ...
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

сигурна съм че няма друго момиче както вече съм и сигурна че е зарад заминаването колкото до това ние учим в една сграда не в едно училище не се бях изразила точно :Д понеже сме в различни училища се виждаме рядко защото той ходи за часове и в други сгради аве объркана работа а иначе не караме само на чатове но това преобладава когато се виждаме в училище си говорим но нищо повече... въпросът ми е 3 месеца много време ли е? според мен не но искам и други мнения благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си