- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво иска той?
Моята история е такава.Преди близо два месеца се разделихме с приятеля ми (той скъса с мен),а бяхме заедно 3 години и половина.Няма значение какво е станало и какво е ставало.Имат значение последните няколко седмици.Значи излизали сме 4-5 пъти и правихме секс (решихме да имаме сексуална връзка,неангажираща).Има значение последния път.Беше петъка,излязохме,той се държеше страшно мило,галеше ме,хващаше ми ръката (казвал ми е много пъти,че още ме обича).Правихме секс,след което стана дума и аз му казах,че още го обичам,при което той ми каза,че докато сме правили секс е искал на няколко пъти да ми каже "Обичам те".Закара ме до нас и аз му казах "Чао мило" и го цунках (ние си говорим на мило) и той ми погали лицето,някак си мн нежно ме гледаше.В съботата вечерта почнахме да си пишем и нещо откачих.Питах го какво иска от мен и какво става между нас,а той ми каза "това не е за скайп".Казах му "писна ми да мисля постоянно какво си мислиш ти",при което той каза "ми и аз не знам какво си мислиш ти" и разговора отиде в друга посока.Днес се видяхме по случайност,аз отивах към фитнеса,той дойде при мен,каза ми "гуши" и ме прегърна,даже ме целуна по врата така лекичко.Каза ми,че по-рано е мислил за мене. Тази седмица и двамата имаме бал и сме доста ангажирани,но все пак все още се чудя дали иска да се съберем и защо не ме потърси да си поговорим.Може би накрая аз ще го потърся след бала.Вие как мислите,иска ли да се съберем?Мерси за мненията!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!