Моята история е такава.Преди близо два месеца се разделихме с приятеля ми (той скъса с мен),а бяхме заедно 3 години и половина.Няма значение какво е станало и какво е ставало.Имат значение последните няколко седмици.Значи излизали сме 4-5 пъти и правихме секс (решихме да имаме сексуална връзка,неангажираща).Има значение последния път.Беше петъка,излязохме,той се държеше страшно мило,галеше ме,хващаше ми ръката (казвал ми е много пъти,че още ме обича).Правихме секс,след което стана дума и аз му казах,че още го обичам,при което той ми каза,че докато сме правили секс е искал на няколко пъти да ми каже "Обичам те".Закара ме до нас и аз му казах "Чао мило" и го цунках (ние си говорим на мило) и той ми погали лицето,някак си мн нежно ме гледаше.В съботата вечерта почнахме да си пишем и нещо откачих.Питах го какво иска от мен и какво става между нас,а той ми каза "това не е за скайп".Казах му "писна ми да мисля постоянно какво си мислиш ти",при което той каза "ми и аз не знам какво си мислиш ти" и разговора отиде в друга посока.Днес се видяхме по случайност,аз отивах към фитнеса,той дойде при мен,каза ми "гуши" и ме прегърна,даже ме целуна по врата така лекичко.Каза ми,че по-рано е мислил за мене. Тази седмица и двамата имаме бал и сме доста ангажирани,но все пак все още се чудя дали иска да се съберем и защо не ме потърси да си поговорим.Може би накрая аз ще го потърся след бала.Вие как мислите,иска ли да се съберем?Мерси за мненията!