- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортуване
невъзножно е да надебелееш от спортпросто се ограничавай с по-калоричните храни
![]()
зависи какво спортуваш и как го правиш. виждал съм такива случай във фитнеса и причината за това да си вредят вместо да си помагат беше това че не правеха правилни тренировки.
Da si priznaq i az imam takova chustvo .. v kilogramite nqmam razlika no se vijdam po -napulnqla . . . moqt sport e karane na kolelo vseki den po polovin chas ii oshte tolkova tichane ..![]()
~Remember,remember...25th of November~
Ами ако ядеш непропорционално на спортуването ти, нищо чудно.
Ами може да са мускули.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Може да са много неща! Например хранителният ти режим да не отговаря на натоварванията ти. Моята фитнес инструкторка казва, че двете неща винаги трябва да се съчетават. Защото няма особен смисъл да блъскаш с часове в залата, а след това да се прибереш и да се натъпчеш. Със същият ефект можеш да пробваш да ядеш минимум количество храна и да спортуваш докато станеш готова да припаднеш, с тази разлика, че ако действително го направиш действително ще ставаш все по - обемна, защото ще качваш прекалено бързо мускулна маса и накрая може дори да заприличаш на мъж (или на жена културист т.е. пак на мъж). Затова ВИНАГИ съобразявайте хранителния режим със спортуването и не забравяйте, че мускулна МАСА не може да се смъква!
Тва кой ти го бил казал пак ?Първоначално написано от babity
sigurno si napravila muskuli i ti se struva![]()
emi zna4i nablegni na cardio!
Фитнес инструкторката ми. Забрани ми да стоя повече от 2 часа в залата или общо взето повече от 6 часа седмично.Първоначално написано от thefreak
az hodq na fitnes na aerobika i ponqkoi pat da pluvam
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз пък съм чувала, че мускули се разваляли много лесно - просто спираш да тренираш.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Кажи й да се самоуволни фитнес инструктурката ти тогава.Първоначално написано от babity
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()