- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Екскурзия
Hodili li ste zaedno?![]()
Руса кукличка
Да. По скоро е важно като жест...а не като стойност...и да ти си идиот...
Да, защо не.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Само от любопитство, какво му подари предният път?А за подаръка вземи му нещо мъничко, което да му напомня за теб! :P
Руса кукличка
е..даразбира се,че трябва да му вземеш нещо,особено (аманяма и как да не сте) ,ако сте в романтичната фаза на връзката си..
то другото не е за малки....
someone else...
Еми защо да не му вземеш? Ако искаш му вземи, то важен е самия жест и една дъвка да е все е нещо... ( е ся не му вземай дъвка, вземи му нещо,дори мъничко, което ще му остане за спомен )
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Моля придържайте се към темата и към добрия тон!
Коментарите извън нея ще бъдан своевременно изтривани!
Благодаря!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
mhm :P nqma da napravi6 lo6o ako mu vzeme6 ne6ti4ko - malko i simvoli4nonqma na4in da ne se zaradva
![]()
Az SaM MaLka I SladKa InTriGa!Pp
що за тема
![]()
emi spored men trqbva da mu kupi6 ne6ti4ki ... kolkoto i da e malko i nezna4itelno to 6t e ot surce![]()
:P :P
\Първоначално написано от GregoryHouse
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Никога не знаеш откъде ще дойде следващото чудо, следващата усмивка следващото сбъднато желание.Светът е пълен с магия.Повярвай го с цялото си сърце.
Купи му пиене и се напийте двамата.
The Spark
Земи му домашни чехли и му оплети пътьом пуловер с пчелички.
П.С. На тъпи въпроси - тъпи отговори.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"