.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Косми

Hybrid View

Косми

Здравеите!На 16г съм.Забелязох че космите по ръцете ми са доста по големи от тези на другите момчета и директно да ги обезкосмя ли?За да не ме сметнете за гей(както съм забелязъл) да ви питам за мнението ви.Пак казвам че са много големи и слизат даже и по самата ръка.Какво да правя

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Еми не знам колко са ти големи, но най-големите косми, които съм виждала на момче не са грозни, дори да слизат надолу по китката. Моят съвет е да не ги махаш.

Ч

Отиваш до близката аптека,вземаш една ТЕЧНА кола маска и действаш :P

Ей много ви благодъря за мненията Проблемът е че са противоречиви.Ако има още някои мнение да пише. :P

Според мен няма смисъл да ги махаш, но ако толкова те притесняват, по-добре първия път отиди на козметик да ти ги махнат с кола маска, пък после може и вкъщи да ги махаш сам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Не ги махай
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

превръщаш се във върколак
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    Уф направо ще полудея още нямам 18 а космите са ми ....най-лесно ми е да ги оставя обаче като си помисля как ще ме зяпат като ме видят

Цитирай Първоначално написано от Grab-a-Boy
    Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    Уф направо ще полудея още нямам 18 а космите са ми ....най-лесно ми е да ги оставя обаче като си помисля как ще ме зяпат като ме видят
    Защо пък трябва да имаш 18, за да ти пораснат космите? А и какво ти е зор за другите? Ако на теб не ти пречат, гледай си работата! Недей да живееш за другите, ебаси ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    somewhere over the rainbow
    ми купуваш си лентички или кола маска.

Idi na kozmetik ili si kupi kola maska. (ima instrukcii na opakovkata) V kraina smetka kato ne ti haresvat, mahai gi be Vagnoto e ti samiat da se chuvstvash dobre v kogata si i da se haresvash. uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

nz moq savet e ne gimahai (: az kato momi4e nikoga nqma da zabeleja kosmite na momcheto po r1cete spoko aide uspehche
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Around... :)
    po-dobre ne gi mahai,ni6to 4e sa po-dulgi ot normalnoto,vuob6te da ne ti pyka! Purvo ako si gi mahne6 6te izglejda6 kato pedal a i vtoro kato si gi mahne6 6te ti porasnat po-dulgi i tvurdi tova e moito mnenie,ti re6ava6,sigyrna sum 4e 6te vzeme6 nai pravilnoto re6enie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си