- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- има ли балове в другите страни ?
Има и бал, и екскурзия след това.
Тая година екскурзията е до Ибица...
И изпращане има и всичко![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Има балове, но за различните страни са различни обичаите и датите. Това, че не виждаш хиляди хора на 24 Май не означава, че няма.
има!и то е така че всяка година има маи месец мисля че е бал и тои е главно за 12 клас но ако не си 12 пак може да отидеш
обаче трябва да платиш .. някъде 80$ . .. . и 12 да си пак трябва да платиш де
изпращане.. мисля че има .. ако не се лъжа .. като по филмите дет си хвълят черните шапки .. и специална зала в училището ми има за това.. не е лошо стига да има с кои да се кефиш на това
![]()
Ima, imaPROM se kazva, brat mi tazi godina beshe senior i imashe...Mn qko
![]()
♥ ♥ ♥
Няма изпращане но май има нещо като бал... Отиват целия випуск на ресторант ама не е като в бг... Не носят бални рокли момичетата ами някакви просто малко по-официални,не наемат коли,няма балони,рев... Просто отиват и ядат някъде... Абе супер тъпо...Добре че няма да ходя![]()
я даи повече инфо че ми стана интересно .. (в смисъл и при мен им се вика ПРОМ ..) как беше облечен брат ти ко праиха ? както в Бг ли е? яко ли е ?Първоначално написано от Vikitooo
![]()
![]()
Канада- има балове, миналата година бях на такъв...нищо общо с тези в България....![]()
Няма и хич не съжалявам.Първоначално написано от LoLi_PoP
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
не знам къде си ти , но мисля че и тук в Германия е по същия начинПървоначално написано от slun4ice
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Във Франция мисля, че има бал, но не е като при нас. Тука като чуят от някаква кола да се свири и вика почват да пофутят "Оф, пак мароканска сватба". Пък аз им се радвам![]()
Разбрах, че не се обръщало голямо внимание. Няма изпращане, а просто всички се събират, хапват си, пийват си..
Аз много исках да съм абитиурентка, но тук май няма да го почувствам така, както ако бях в България
Говорех за Кипър. Тука е малко по-така. Повече го празнуват и си е бал. Имат и рокли и изпращане в училище и после заминават целия клас на пътешествие и изобщо празнуват си гоПървоначално написано от cskasladyrana
![]()
мда...
dam az sega na 19-ti shte hodq :P na 12ti klas na prom-a. Nadqvam se da e hybavoПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
p.s. Izvinqvam se mnogo za latinicata, no neshto se precaka flex type-a![]()
o ... баловете са си ама НИИИИЩО общо с българските... бях на приятеля ми на бала му преди месец и беше някакво супер зле.. отидохме на бала и той свърши след 2 4аса заштото всички се запътиха за "after prom" нямаше жива душа... затвориха стаята по късно и трябваше да се приберем към 10 ... нз на мен ми харесва самата традиция и бих останала до края дори и да няма алкохола за които всички се оплакваха че го нямал ;с ... бтв дргата година сигурно бала ще е на лодка за да не може никои да си тръгне от там докато не свърши балаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Ahhh razbi mi mechtite beeПървоначално написано от [B
te na nqkakvo ezero iskali sled prom da hodqt..
![]()
при мен във Франция нямаше бал
Май само тук има такива суетни балове.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Тук в Англия има балове след като свъриш даскало, демек на 16. Пак се обличат така с някъкви рокли и т.н ама не е като в Бг. Отиват (ако са в Лондон, най-често са на лодка) ии на нещо като ресрорант ии танци.. :P
аа има и graduation party след колежа също, ама то е там докато си взимат дипломите. После пак отиват някъде ама никой не им организира нищо - те си правят само купончета![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Да,аз поне за в Англия знам ,че и те се обличат като нас,ходят хората,сникат си се ,наемат си лимозина ,обикалят с нея ,праят квот праят и после в някой ресторант,после диско и така,,, :P :P :P (Не съм била по гаджето ми беше english и след си говорили)