.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Какво иска той?

Моята история е такава.Преди близо два месеца се разделихме с приятеля ми (той скъса с мен),а бяхме заедно 3 години и половина.Няма значение какво е станало и какво е ставало.Имат значение последните няколко седмици.Значи излизали сме 4-5 пъти и правихме секс (решихме да имаме сексуална връзка,неангажираща).Има значение последния път.Беше петъка,излязохме,той се държеше страшно мило,галеше ме,хващаше ми ръката (казвал ми е много пъти,че още ме обича).Правихме секс,след което стана дума и аз му казах,че още го обичам,при което той ми каза,че докато сме правили секс е искал на няколко пъти да ми каже "Обичам те".Закара ме до нас и аз му казах "Чао мило" и го цунках (ние си говорим на мило) и той ми погали лицето,някак си мн нежно ме гледаше.В съботата вечерта почнахме да си пишем и нещо откачих.Питах го какво иска от мен и какво става между нас,а той ми каза "това не е за скайп".Казах му "писна ми да мисля постоянно какво си мислиш ти",при което той каза "ми и аз не знам какво си мислиш ти" и разговора отиде в друга посока.Днес се видяхме по случайност,аз отивах към фитнеса,той дойде при мен,каза ми "гуши" и ме прегърна,даже ме целуна по врата така лекичко.Каза ми,че по-рано е мислил за мене. Тази седмица и двамата имаме бал и сме доста ангажирани,но все пак все още се чудя дали иска да се съберем и защо не ме потърси да си поговорим.Може би накрая аз ще го потърся след бала.Вие как мислите,иска ли да се съберем?Мерси за мненията!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Ем май и т0й не знае кф0 иска .. но най-вер0ятн0 наистина иска да зап0чнете 0т начал0 ...
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Град
    somewhere over the rainbow
    Отстрани изглежда,че иска да се съберете отново.Обаче наистина не можеш да знаеш какво си мисли.Вместо да отнасяте разговора в друга посока,може да си го питаш направо.

Поне според това, което написа определено иска! Ами поговори си с него и съберете!
    А, да не забравя ,приятно изкарване на бала!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Отстрани изглежда,че иска да се съберете отново.Обаче наистина не можеш да знаеш какво си мисли.Вместо да отнасяте разговора в друга посока,може да си го питаш направо.
    +1 Успех,личи си,че се обичате много ви се кефя,от сърце.

ami spored men toi mn iska da ste zaedno no ne e siguren dali ti iskash sushtoto i ne znae kak da te popita tova mislq az

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Добре...ти го обичаш, той те обича. Защо всичко трябва да бъде сложно? Просто бъдете заедно.

Цитирай Първоначално написано от dolce_lady94
    ami spored men toi mn iska da ste zaedno no ne e siguren dali ti iskash sushtoto i ne znae kak da te popita tova mislq az
    Защо сте толкова заблудени!
    След толкова дълготрайна връзка е нормално все още да изпитват чувства един към друг, ни в никакъв случай няма да се съберете отново. Ако евентуално на теб още ти скърца нещо в стомаха когато сте заедно, не бързай със заключителните речи тип "Мило, обичам те", а се наслаждавай на момента, защото след като сте се разделили значи е имало причина. Не се заблуждавай и гледай да се размажеш от кеф на бала и самостоятелно развитие.

Супер фен
    човека иска разнообразие - без да чета 3,5 години стигат!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от ironi_sky
    Цитирай Първоначално написано от dolce_lady94
    Защо сте толкова заблудени!
    След толкова дълготрайна връзка е нормално все още да изпитват чувства един към друг, ни в никакъв случай няма да се съберете отново. Ако евентуално на теб още ти скърца нещо в стомаха когато сте заедно, не бързай със заключителните речи тип "Мило, обичам те", а се наслаждавай на момента, защото след като сте се разделили значи е имало причина. Не се заблуждавай и гледай да се размажеш от кеф на бала и самостоятелно развитие.
    Не разбрах това с какво пречи просто да го пита.Нито ти ,нито аз знаем какво си мисли той.Тя го познава най-добре,въпреки че все пак не може да чете мисли.

Град
    Там, където е сърцето...
    Изглежда че иска да се съберете, но най-добре говорете иначе неможеш да си сигурна :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Дръж се малко по студено с него(но не прекалено) и така при мисълта, че те губи той ще си каже какво иска...при толкова дълга връзка може би просто сте свикнали един с друг и не говорим за любов, а за привързаност...приложи съвета ми и гарантирам, че ще ти стане по-ясно какво мисли и иска той...
    ..Виждаш ли сълзите във очите му?Усещащ ли как тупти сърцето във гърдите му? ...Усещаш ли, това за тебе е депресия...

A moje bi... - navik...
    A qui

v toq moment se e zavurtqlo nekvo momi4e na horizonta i tva mu e dalo dopulnitelen stimul da produlji napred bez teb/mujete sa takiva mekoteli 4e sami ne mogat da se re6at na takava kra4ka/...samo det ne6tata s neq ne sa potrugnali-ili mn e prili4ala na teb/v ne6tata koito go draznqt/ ili e trqbvalo da poloji pove4e usiliq da e s neq/a tva e izmoritelno/...tui ili ina4e se ga e na etapa "abe moita macka ne be6e lo6a,6to tui napraih?" i po4va da osuznava kvi gi e svur6il..ottuk natatuk kozovete sa v teb

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ей хора, съберете се преди бала, за да ви е яко тогава... :P
    The reasons of love... <3

Няма как да ти кажем, като не знаем каква е причината да се разделите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си