- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Промяна на профил в училище в 10ти клас
Въпросът ми е следният:
Директорът има ли право да променя профил на паралелки, при положение, че сме 10ти клас и в това училище сме влезли с определен профил, който в последствие се променя от скапания директор? Промените не трябва ли да засягат тези, които сега кандидатстват и ще са 8ми клас..?Все пак всеки си избира училището именно заради предметите които иска да изучава и накрая те да се променят заради някаква прищявка? Интересува ме дали има юридически права за тези промени директорът ?
според мен
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Какво според теб?Първоначално написано от olive_oil
Ми щом го е направил значи има.За какви профили става въпрос?
...to be or not to be ..
оо сори. Спред мен неможеПървоначално написано от GreenStreet
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Примерно профил Химия, ако се пада да имаме в 12ти клас по 9 часа на седмица... сега са заменени с 3 часа литература.. т.е след тази промяна се очертава : 6 часа химия, а не 9 за сметка на другия предмет..Първоначално написано от MaLkaBira
И според менПървоначално написано от olive_oil
![]()
По темата: мисля, че не може
може би паралелката е с разширено изучаване на химия или такива там науки (хуманитарни, ако не се лъжа) А тези три часа БЕЛ може би са добавени заради нашумелите матури, за да се повиши нивото на литературната подготовка може би.
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Да, точно така е! Обаче когато съм влизал в това училище не случайно съм си избрал този профил и може би искам в бъдеще да се занимавам с него и накрая всичко се прецаква, заради скапания директор.. ако съм искал да уча литература съм щял да ида в езикова гимназия или подобна...Първоначално написано от olive_oil
абсолютно си прав, но все пак вземи под внимание, че ако не издържиш матурата по БЕЛ, ще получиш само СВИДЕТЕЛСТВО(мисля) за завършено средно образование. А за да можеш да кандидатстваш висше трябва да имаш издържани матури. Иначе наистина е тъпо това, но не мисля, че е виновен директора, а в случаявлизането ни в евросъюза и в частност - промените в сферата и на образованието.Първоначално написано от GreenStreet
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Според мен може да се променят, правилата така да се каже, стига да не са ощетени учениците...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Доста е относително..защото примерно аз съм ощетен в този случай, но пък за друг е по-добре да е така..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
А доколкото си спомням този пич, който беше в Music Idol 2 на предварителни кастинги, дето беше осъдил министъра ли нз кой за матурите..и именно това мисля, че му беше довода, че той вече е бил учил по "старата система", когато са били въведени матурите.. горе-долу е същото и с този мой проблем..
Според мен - няма..
Аз сега примерно съм Водно Строителство с Английски .. ако ме сменят с геодезия/ нещо такова ще убия директорката
The Spark
Абе хора как да не може ? Щом го е направл,значи може !!!
Направено е точно заради матурите ! Тва е !
...to be or not to be ..
И аз мога да убия човек, ама това не означава че е законно нали?Първоначално написано от MaLkaBira
The Spark