Имах приятел....ходехме година и 9 месеца.... вчера се разделихме.... скарахме се както винаги за глупости... накрая той ми се развика и аз си заминах...просто не издържах на това напрежение...Той ми се обади и ми каза сбогом питах го какво мисли да прави а той каза че ще разбера от техните или по новините...много пъти ми е говорил че ще се хвърли в Дунава... или че ще се блъсне с колата...вианги намирах начин как да подходя и да го спра...но вчера не намерих..бях напълно безсилна .. и дори му звънях но той ми затвори...тогава се обадих на майка му в отчаянието си... знаех че вече съм го загубила..но не исках да спирам поне да го вижам...знам че това може да е поредната филмирана история за вас, но се случва.. и не мога да разбера защо младите вече търсят изход от проблемите си в самоубийство...как да поговоря с него... как да го предразположа и да му докажа че го обичам... той се предава с всеки изминал ден повече ,а не трябва.Как да му обясня как да му повлияя за да спре повече да говори за смърт..Днес дори майка му се учуди и се разплака защото не знаеше какво да направи... Искам да му помогна.Толкова много ме боли че младежите не търсят начин за забавление, а си мислят за край на живота си? Моля ви не се подигравайте... искам да му помогна и да го обгърна пак с цялата си любов...