.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Мега фен Аватара на Chacho

Къде са ви границите?

Всички целуваме,прегръщаме,че и пикантни работи правим с любимия човек.Какво обаче си позволявате с приятелите?Дали най-много едно здрависване и потупване по рамото може да приемете, или се радвате да прегърнете и целунете по бузата човек, който ви е просто в "приятелската зона".Не говоря само за мъже-жени отношения.Намирате ли за нормално приятелки да се целуват по бузата или устните,а момчетата да се прегръщат по улиците и правите ли го и вие?

Попринцип се дразня от такива селски изпълнения от типа на целувка със best friend-ката ... все едно не сме се виждали 30 години ... пфф !

От време на време си гушкам 2-3 момченца (ее не са вече момченца де отдавна са я минали тая възраст...) въпреки ,че с тях сме просто приятели :Рр ... нооо момичета попринцип не гушкам пък камо ли да целуна някоя ... преди го правех (тва с гушкането),но вече не ... сега се случва само ако въпросното момиче има РД или нещо подобно ... и то само ако ми е така по-близка ;]]] иначе да го д*хат

Град
    sofiq o.k
    на мене неми пре4и но някои малки кифли мн се превземат и ме нервят
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Попринцип се дразня от такива селски изпълнения от типа на целувка със best friend-ката ... все едно не сме се виждали 30 години ... пфф !

От време на време си гушкам 2-3 момченца (ее не са вече момченца де отдавна са я минали тая възраст...) въпреки ,че с тях сме просто приятели :Рр ... нооо момичета попринцип не гушкам пък камо ли да целуна някоя ... преди го правех (тва с гушкането),но вече не ... сега се случва само ако въпросното момиче има РД или нещо подобно ... и то само ако ми е така по-близка ;]]] иначе да го д*хат

+1 Ponqkoga pregry6tam priqtelki deto ne sym gi vijdala ot mnogo vreme ina4e ne...

P.S. Sorry 4e pi6a na angl. precaka mi se BG-to
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз имам навика да целувам по бузката-без значение момичета или момчета.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lovetanya

P.S. Sorry 4e pi6a na angl. precaka mi se BG-to
    Ти не пишеш на английски,а пишеш на латиница,има огроооомна разлика.

Прегръщам само близките си приятели,с които не съм се виждала по-дълго време или когато има някакъв повод.

Не се прегръщам с момичета и не ги целувам е така по бузата,това според мене не е нормално е така .
    С момчета нито се прегръщам нито нищо,сигурно 10 пъти в живота съм се прегърнал е така на базик или защото нещо сме се кефели с най-добрият ми приятел.Ние сме приятели от 8 години някъде .

Хах еми аз пък си целувам приятелките и по устните и по бузките прегръдките с а задължителни и за двата пола

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Приятелките ми ги прегръщам, но не всеки път, като ги видя. Говоря за това, че ги прегръщам, ако не сме се виждали повече от 2 дена, не за онова прегръщане 'я дай гуш, не съм те виждала от 15 минути o.O '. Целувки с приятелки - рядко, особено ако ме избие на лигня. С приятел - прегръщам се, с някои даже си се държим за ръце, ама ей така, не че ходим. ( :

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    emi ako sa nqkoi po blizki se pregra6tame i ve4e s nai blizkite celyvame ...ama ina4e i sas hora koito ne ponasqm sam pravil tova ama ne be6e po moe jelanie...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Прегръщам се с 5-6 човека...а целувките - изключително рядко

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Targovishte
    Emi az s1m mn blizka s moite priqteli gushkam si gi cunkam si gi ne me int kade s1m te sa mi fr i az si gi obi4am
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    Emi az s1m mn blizka s moite priqteli gushkam si gi cunkam si gi ne me int kade s1m te sa mi fr i az si gi obi4am
    Е верно е приятелки са ти ... ама пък да си теглите една лига все едно не сте се виждали 100 години при положение ,че непрекъснато сте заедно е някак си селско

`се едно утре да отида до някоя приятелка и да и кажа "я дай да ти млясна една ,че не съм те фокусирала цели 2 минути ... "

това е вид израз на любов,бееее

Граници за любовта няма.Аз си прегръщам ако ми харесва,целувам ако ми е интересно ,абе ко'то ми душа сака
    Don't try to fix me i'm NoT broken

хах зависи...аз попринцип никога не казвам първа "здрасти", пък к'во остава за другото..иначе,да-някой ги прегръщам,други ги целувам,или просто ръкостискане

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Само аз ли си гушкам приятелите и ги целувам...
    Толкова е нежно и сладко/не говоря за лиготии/.
    Да видиш една огромна усмивка.Да се сгушиш в човека, да усетиш как бие сърцето му, не знам, явно аз нещо съм бъгава имайки предвид боушинството от мненията до тук...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    40 Miles from the Sun
    И аз гушкам и целувам (само по бузата,де) Много обичам да прегръщам хората, става ми много приятно. =) Иначе и според мен с тея целувки на всеки 3 минути и то по устата прекаляват, не вярвам, че се обичат чак толкова.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    seki pat kato vidq nqkoq i q pregrashtam i celuvam {} (: za ezik kato sam mn mn mn piqna :
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kocko
    на мене неми пре4и но някои малки кифли мн се превземат и ме нервят
    taka e...moite priqtelki predi poprincip prosto kato se vidqt i celuvat po buzkite,no men me propuskaha,zashtoto az ne obicham da me celuvat..no sega kato se pribera az shte gi naceluvam i iskam da podchertaq che tuka v ispaniq horata dori kato se zapoznavat se celuvat..spored men nqma nishto stranno v tova da se celuvat ot buzkata..

Just laying on the beach and having fun...

Град
    ... Some happy place ...
    Gyshkam vsichkite i priqteli kato gi vidq Po ustata celyvam samo edna priqtelka i to veche e po-skoro kato navik ... Smisul govorq za obiknovena celuvka , ne neshto poveche a po buzkata sushto celuvam mnogo hora ... katko mi doide nastroenieto ... i chestno kazano ne vijdam nishto neredno ili selsko ili ligavo v tova ... Prosto izraz na topli , priqtelski chuvstva
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Само аз ли си гушкам приятелите и ги целувам...
    Толкова е нежно и сладко/не говоря за лиготии/.
    Да видиш една огромна усмивка.Да се сгушиш в човека, да усетиш как бие сърцето му, не знам, явно аз нещо съм бъгава имайки предвид боушинството от мненията до тук...
    неее не си никак даже..аз се чуда на останалите..как така няма да прегърнеш приятел,да го целунеш..нз нз...аз моите фр и ги целувам(по бузата де)и си ги гушкам..без излишни лиготии,но понякога особено като си скапан имаш нужда он една голяма прегръдка..не е ли така?!

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз си ги прегръщам моите фр. няма значение дали са момчета или момичета,но чак пък целувки...мноого рядко се случва...един път само се разцелувахма с една рф. щото не се бяхме виждали от година(но това беше изключение )
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

С най-най-близките ми приятели, като се видим, се прегръщаме силно, но това е, защото наистина рядко имаме възможността да излезем заедно. Ама такива целувки, работи... не. Е, може би понякога по бузите, но не и по устните... твърде 'специално' и 'интимно' ми се струва, за да го правим... /освен ако не играем на бутилка / ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

az li4no ne si pozvilqm mn s fr ot dr pol no imam priqtelka na koqto izob6to ne i pyka celyva se s mom4eta koito sa i samo fr govorqt si na milo i t.n. nz dali e normalno no.... tq si re6ava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си