.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Премахване на бенки?

Имам голяма,изпъкнала бенка и близо до моя град има място където ги махат.Искам да попитам дали има риск нещо да ми стане,защото бенките са ракови образования все пак???

Мега фен Аватара на babity
    моя позната си направи операция за премахване на бенка на брадичката и сега всичко си и е 6+, но всеки организъм си е различен, вместо да чакаш за лаишките ни отговори се консултирай с лекаря си.

Ако дерматолога е на ниво, няма да има никакви проблеми. Не се притеснявай!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    и аз ще си правя,мисла че няма нищо страшно щом е при специалисти
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

зависи...ако бенката е мн тъмна не я пипай,забрави че я има

Може да има някакви усложнения, като при всяка операция. Консултирай се със специалист.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    СОФИЯ
    По опасно е да си я оставиш,особено ако е тъмна на цвят.Имам две приятелки които си ги махнаха ,няма страшно

Ами да черна си е направо.
    Една жена на 50 години си махна текава бенка или нещо подобно и след точа умря от рак на кръвта.И точно за това питам,защото точно това ме претеснява да не стане нещо такова.

Разучете първо за добър дерматолог. Иди с вашите. Ако нямат доверие на един, идете при друг.А щом е черна, по-добре да се махне.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    нз мен ми сеструва опасно ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Разговаряла съм с дерматолог на тази тема. Той каза, че има опасни, които задължително трябва да се махнат... Просто това са ракови образувания и ако се разчопли,почеша или потече кръв може да стане мнооого опасно... С бенките шега не бива...Колкото и безобидни да изглеждат.

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Разговаряла съм с дерматолог на тази тема. Той каза, че има опасни, които задължително трябва да се махнат... Просто това са ракови образувания и ако се разчопли,почеша или потече кръв може да стане мнооого опасно... С бенките шега не бива...Колкото и безобидни да изглеждат.
    Aми аз дето имам една мноого малка и мноого тънка светла бенка на под мишницата, та тя е резчепкана от епилатор ама е мноо мънинка ама все пак има ли некаква опасност?

Не знам какво да ти кажа. И аз имам бенки, които искам да махна, но ме е страх и то доста по простата причина, че в града ни през миналия месец само си отидоха две момичета заради бенки... Ако ще правиш нещо - иди при наистина Добър Специалист...

as imah golqma i gadna bemka na korema, mahnah q pri mn dobra dermatolojka i .... sega imam beleg ti si re6ava6! beleg ili bemka?

Град
    СОФИЯ
    Черните бемки трябвада се махат,а пред дилемата бемка или белег аз лично съм за белега(все пак говорим за голяма черна бемка,а не за нещо чаровно нали)

Град
    непостоянно
    аз съм си махала бенка, преди 6 години мисля беше. Малко под пъпа, доста голяма, с неправилна форма, наболяваше ме (затова я маханаха). Нищо ми няма досега (да чукна на дърво ), обаче! бенката ми я махна хирург след консултация с дерматолог. Имам белегче, на мен не ми пречи. Иначе има местна упойка, няколко шева, следоперационни превръзки, премахване на конци
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Искам да попитам,може ли някой,който вече си е премахвал бенка да ми каже,след колко време се възстановява оперираното място?Вчера ходих на лекар,като му обясних,че ще заминавам на почивка и затова той ми каза,че ще е по-добре да ми махне бенката след като се върна.Но аз може би забравих да спомена,че заминавам след 10 дена и той сигурно е останал с погрешното впечатление,че тръгвам съвсем скоро.Иначе каза,че няма никакъв проблем и сега да я оперира,но се страхувал да няма възпаление.А много искам да я махна преди морето... Дали 10 дена или 7-8 са достатъчни за възстановяването? Толкова много искам да я махна...супер грозна е..ама и малко ме е страх... Моля за спешен отговор.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз имам до нослето една...не мн голяма,но ме дразни просто..
    искам да знам,като я махна ще има ли белег?

Град
    Инкогнито
    Някой знае ли колко струва премахването ?

Цитирай Първоначално написано от Ivencety
    Искам да попитам,може ли някой,който вече си е премахвал бенка да ми каже,след колко време се възстановява оперираното място?Вчера ходих на лекар,като му обясних,че ще заминавам на почивка и затова той ми каза,че ще е по-добре да ми махне бенката след като се върна.Но аз може би забравих да спомена,че заминавам след 10 дена и той сигурно е останал с погрешното впечатление,че тръгвам съвсем скоро.Иначе каза,че няма никакъв проблем и сега да я оперира,но се страхувал да няма възпаление.А много искам да я махна преди морето... Дали 10 дена или 7-8 са достатъчни за възстановяването? Толкова много искам да я махна...супер грозна е..ама и малко ме е страх... Моля за спешен отговор.
    Около 2 седмици са нужни.Не рискувай.
    @ELiTyYy ,няма да има белег или ако има ще е много нищожен и няма да си личи...

Аммм тъй като тя е на гърба и аз нямам намерение да се пека по гръб и + ми казаха за някакви фотопротекторни лепенки дето защитавали от слънцето...дали наистина ще има някакъв проблем...просто супер много искам да я махна..ужасна е...не ми се ще хич да се появявам с нея на морето

хммм аз пък имам друг въпрос - някой може ли да предложи наистина специялист в тази област -изпитан ? говорим за София

Ами аз не съм от София,обаче е най-добре първо да отидеш на дерматолог и той да ти препоръча хирурга,така ще си по-сигурна в специалиста.

Град
    По света и у нас :)
    Ох и аз имам една гадна бенка ама ме е страх да ме оперират или нещо такова
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Цитирай Първоначално написано от ^Sweet_Secret^
    хммм аз пък имам друг въпрос - някой може ли да предложи наистина специялист в тази област -изпитан ? говорим за София
    В "Лозенец" има една частна клиника.На ул."Персенк" се намира.Там на татко му махнаха бенката.Много е доволен.И аз съм ходила на преглед.Страхотни са лекарите.
    @Ivencety , мисля,че е по-добре да изчакаш.Не мисля,че ще ти е приятно да се изпечеш на лепенка,а и солената вода в този случай може да ти направи инфекця.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си