.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Отиваш при дерматолог и той ще ти каже опасна ли е или не. За твое успокоение изпъкналите бенки обикновено не са опасни - най-опасни са мъничките, черни, плоски такива!

От премахването на бенка, от хирург (в никакъв случай от козметик в някакво си студио!) , чрез изрязване (ако се махне с лазер не може да се направи history), не може да ти стане нещо.

Ако стане, това означава, единствено, че си махнал/а бенката прекалено късно! По-добре е да се премахнат, особено ако са на места, където често се закачат и разраняват.

Цената е около 40-50 лв на бенка, но зависи...

Цитирай Първоначално написано от pinkdiamonds
    По опасно е да си я оставиш,особено ако е тъмна на цвят.Имам две приятелки които си ги махнаха ,няма страшно
    +1

hi

am stava samo s operaciq ili s lazer
    Kazanata duma ne e nai-golqmata bolka,nai-golqmata bolka e kogato veche ne chuvstavsh bolka...

Цитирай Първоначално написано от VIP_kukli4k@
    Цитирай Първоначално написано от pinkdiamonds
    По опасно е да си я оставиш,особено ако е тъмна на цвят.Имам две приятелки които си ги махнаха ,няма страшно
    +1
    Kazanata duma ne e nai-golqmata bolka,nai-golqmata bolka e kogato veche ne chuvstavsh bolka...

ПРЕСТАНИ,влечуго такова.
    За какво изкара темата...

Мега фен Аватара на ameli
    и аз имам много бемки, релефни, изпъкнали, черни, къвто модел си пожелаеш. ходихме на дерматолог, гледа ги с лупи рани и ми даде някакъв спирт да ги мажа, да се отчупят. също и плажно масло с 50+ да слагам по-обилно и това е. но преди да ги махаш се консултирай
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Премахване на бенки

Aко някои има желание да премахне нежеланите си релефни бенки може да ме потърси на e-mail : dem00n@abv.bg
    Процедурата е много проста и не изисква никаква оперативна намеса. Изпитано е и мога да гарантирам за ефикасността и безопасността на процедурата.
    Всичко се изразява в намазването на въпросната бенка с мехлем който е разработен от мой близък чешки лекар работещ в бранша с премахването на бенки от 40 год. Мехлема не е патентован и не се продава а е запазено ноу-хау.

Е това е от мен. За въпросите които не съм разискал пишете ми

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>

Re: Премахване на бенки

Цитирай Първоначално написано от dem00n
    Aко някои има желание да премахне нежеланите си релефни бенки може да ме потърси на e-mail : dem00n@abv.bg
    Процедурата е много проста и не изисква никаква оперативна намеса. Изпитано е и мога да гарантирам за ефикасността и безопасността на процедурата.
    Всичко се изразява в намазването на въпросната бенка с мехлем който е разработен от мой близък чешки лекар работещ в бранша с премахването на бенки от 40 год. Мехлема не е патентован и не се продава а е запазено ноу-хау.

вервай си.

Re: Премахване на бенки

Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    Цитирай Първоначално написано от dem00n

вервай си.
    Виж кво тва ,че ти си неинформиран и неразбираш от такива работи и неси и чул за това е друг въпрос ! Прочети малко тук там и тогава коментраи!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Може да има някакви усложнения, като при всяка операция. Консултирай се със специалист.
    ++++

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    и аз имам една до пъпа голяма и изпъкнала мн е грозна но свкнах с нея се пак съм се родил с нея и аз искам да я махна но съм страхлив и ще си остана с нея ако няма усложнения
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

толкова ли ти пречи?
    ии както казаха - първо се консълтирай със специалист

Здравейте,
    прочетох в доста форуми за премахването на бенки всеки казва различни начини и процедури но аз искам да попитам пак значи на 15 години съм и имам бенка която е на лицето голяма е колкото грахово зърно може и малко по голяма да е и е равна не е изпъкнала и искам да си кажете мнението по какъв начин е най добре да я махна и дали има някакъв риск понеже съм тинейджърка.Благодаря на всички предварително.Моля без обиди.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Аз няколко пъти съм махала моите по цялото тяло с лазер. Малко боли,но не е страшно. Уверете се първо,че човека който ще извърши процедурата има съответното образование. Все пак няма нищо лошо да попитате.

Изчакайте до зимата,защото след това не трябва да се излагате на слънце. А и 'изгореното' място е буквално като открита рана
    После се къпете само с антибактериален сапун,без душ-гелове,без лосиони,бутери,спрейове и така нататък.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си