- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Протрити дънки?! Как?
Някой може ли да ми каже как да си направя дънките с ефект "скъсани"?
скъсай ги
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
С ножица?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
с бръснарско ножче...
от този тип
работи![]()
Аз скоро си правих такива много яки станаха....земаш една тухла и почваш да търкаш стават много хубави изтаркани![]()
...
Със ножче. Протрива се и става![]()
az pak 6tqh da puskam edna tema kak da gi opravq za6toto sa mn zle pak mn si gi haresvam i iskam o6te da gi nosq ot tova protrivane stanaha 2 ogromni dupki otzad i me e sram da hodq taka![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Присъединявам се за мнението с тухлата. Наистина става
кой умник си протрива вънките отзад?мисъл трябва малко....Първоначално написано от kateto_sladkata
С ъглов шлайф![]()
супер стават така и не се късат както с ножица, а само се протъркват.Ако баща ти има такава машинка можеш да го помолиш
![]()
s 6kurka!
с шкурка се късат гадно недей с таковаПървоначално написано от cotton candy
![]()
...
Значи аз ги късам хубаво със макетно ножче. Търкам с ножчето хоризонтално и после разделям с ръце и махам дънковия плат за да останат само конците![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
i az sum za noj4eto ili otidi na 6iva6
Излез(времето е хубаво) поразходи се по магазините и си купи![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
И според мен това е най-удачния вариант , но ако авторката е толкова навита да опита с ножче , тухла , белина и всичко , което и предложихте !Първоначално написано от Komshiikata
![]()
Аз,имам такива и си ги нося...,но с туника.Първоначално написано от kateto_sladkata
![]()
![]()
Даже,мисля да си ги преправя на къси панталонки,но май няма да се "престраша".
![]()
Първоначално написано от slun4ice_90
+1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
За да бъдат различни ... А всъщност са едни от многото ... Каква ирония ...Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Или с пемзаПървоначално написано от lili_don4eva
![]()
Здравейте! Искам да попитам дали някой знае как мога да си направя такива дънки http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...04662343_n.jpg ? Мерси предварително![]()