.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

за първи път на солариум..

хах отново тема за солариум ..ама тоя път разли4но въпрос4е...ам на4и гледам тука от преди6ните теми за солариум 4е ако досега 4овек не е ходил трябва първона4ално да седи 1-2 мин..и тий като днес отидох до едно соларно студио да си запи6а 4ас и да взема малко инфо жената ми каза 4е може 10мин да се седи...аз й казах 4е досега не см ходила и не трябва ли само 1-2 мин ..а тя каза 4е не..ии искам да ви питам наистина ли може и 10мин...мен се пак ме е страх да не изгора и мисля 5мин да седа..какфо 6е ме посъветвате
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Град
    Добрич :o)
    Няма да изгориш,спокойно

Ами то зависи от солариума. Аз първият път стоях 8 мин. , ако не се лъжа, обаче на най-слабият солариум, защото те са 4-5 . Щом ти е казала 10 мин значи нищо няма да ти стане.

Град
    Някъде на Земята
    Ами при всички положения от 10 мин нма да изгориш. Аз съм със светла кожа и лесно изгарям,но миналата година ходих на солариум за първи път със серии от по 10 мин, но нищо ми няма.Само да не забравиш след соладиум да се намажеш с лосион за тяло,защото солариумът изсушава кожата.

доремм на4и 6е седа 10мин :P после дано само да не спа на зака4алка
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Град
    Blondeland
    Как няма да изгори бе???????

Недей стоя повече от 5 минути. Това ти е 1 път и кожата ти не е свикнала.
    Знаеш ли после как можеш да се зачервиш и да тE боли кожата.
    Солариума е на принципа на слънчевите лъчи.
    UV.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

тук нямаме

Град
    blg
    po4ni ot 5 posle na 7 na 10 i taka gi uveli4avai tva stava vapros ako si na turbo solarium

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    po4ni ot 5 posle na 7 na 10 i taka gi uveli4avai tva stava vapros ako si na turbo solarium
    какфо е турбо солариум

колко струва солариум-а

Град
    Sofiq
    И аз се интересувам,скоро мисля да посетя някое соларно студио,та ако някой знае нека сподели какви са приблизително цените,от къде сте доволни,а колко време държи тена?
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от V!P_sL@DuR@Nk@_
    И аз се интересувам,скоро мисля да посетя някое соларно студио,та ако някой знае нека сподели какви са приблизително цените,от къде сте доволни,а колко време държи тена?
    За цени мога да кажа, ама аз където съм чувала колко струва-една моя фр ходеше и на минута и беше 60 стотинки, тена при всеки държи различно-зависи мн от типа на кожата!

Град
    Sofiq
    Виждам,че не си от София,но ти благодаря за отговора PEPITO SLADKATA.Никога не съм ходила до сега и не съм наясно 60 ст. на минута не е много,нз дали и тук е толкова,то може би зависи и от солариума,иначе съм чувала,че тенът се запазвал около 2 месеца

5 мин - 1.50 лв.

10 мин - 3.00 лв.

15 мин - 4.00 лв.

20 мин - 5.00 лв.

25 мин - 6.00 лв.

30 мин - 7.00 лв.

Такива са цените(+-1/2лв)

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    какфо е турбо солариум
    po silen ot obik

Тва ходене на солариум за мен е толкова безмислено...По-красиви ли ставата като ходите ли какво...

Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    какфо е турбо солариум
    po silen ot obik
    ясно мерси :P

Град
    Sofiq
    Rock'nRoll Girl,благодаря ти за отговора,много ясно и точно си го написала,спести ми търсене из нета =D>

Liar,не е нужно да ставаме по-красиви,но си е друго да си с тенче.Не съм съгласна с теб,че е безмислено,НО определено не е и безвредно,но всяко нещо си има предимства и недостатъци.Аз лично не ходя ей така за "гъзария",просто съм с изключително светла кожа и не мога да се търпя така,но лятото нямам възможност да ходя на море.

5 мин - 1.50 лв.

10 мин - 3.00 лв.

15 мин - 4.00 лв.

20 мин - 5.00 лв.

25 мин - 6.00 лв.

30 мин - 7.00 лв.

а бе какъф в тоя солариум толко евтин бре... аз ходя на един дет е турбо и е 15 мин - 10 лв тва е най на оферта... а другите където съм била са по 1 лв на мин.. а тва 30 мин - 7 лв... нереалното просто..

Цитирай Първоначално написано от AdReNaLinKa~
    5 мин - 1.50 лв.

10 мин - 3.00 лв.

15 мин - 4.00 лв.

20 мин - 5.00 лв.

25 мин - 6.00 лв.

30 мин - 7.00 лв.

а бе какъф в тоя солариум толко евтин бре... аз ходя на един дет е турбо и е 15 мин - 10 лв тва е най на оферта... а другите където съм била са по 1 лв на мин.. а тва 30 мин - 7 лв... нереалното просто..
    на4и тфа са цените на един солариум в люлин...аз ве4е ходих в него и не см доволна отказах се..пък и първо седях 5мин и тая ме излъга и ми взе 2 лева вместо 1.50

ясно.. еми аз съм също в люлин.. ама аз ходя в 10ти.. картата за 96 мин ми е 56 лв.. и не е лош солариума...

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    След като жената ти е казала,че може 10 минути,зачи може тя най-добре си познава солариума и е преценила,след като ти е видяла тена...
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си