.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

За желаещите да свалят 4-5 кг

преди две седмици бях 52 кг. талия 65

сега талията ми е 63см,а аз тежа 49,7кг...ефекта го постигнах с концентрат за изгаряне на мазнини на евелин. Ако някой има нужда от - 4,5 кг..това е решението! не съм се лишавала от нищо!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

А какво ли ще стане седмица-две след като спреш да го ползваш?Или ти вече си спряля?

концен..какво?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами аз го приемам като тоник за лице-т,е няма да го спирам...концентрат!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

И за колко си го взе

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Звучи интересно.. дай малко повече инфо или някакъв линк в интернет за
    него да видим за какво иде реч и къде е уловката, ако има такава
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

KAkvo e tova Chudo...nqkoi da obqsni

Град
    Русе
    да я обясни по подробно
    ...

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    ами аз го приемам като тоник за лице-т,е няма да го спирам...концентрат!
    Отслабваш с тоник за лице би ли дала повече информация,от къде го взе,как точно го използваш и т.н.,защото ми звучи доста нереално

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    уловката е, че е невъзможно да се свалят 4,5 кг мазнини за 2 седмици. Вероятно в препарата има някакъв диуретик и после се радваш, че си свалил сантиметри от талията и си се отървал от паласките (а точно там се задържа вода), но след време...

Обезводняването е много полезно в горещите месеци
    Grumpy old madman

WTF ?! ko e tva 4udoo bee .. ai obqsnete ako mojete uj koncentrat za lice! pak otslabvash po tqloto .. ep i taliqta ve4ee ! qkoo .. samo obqsnete ako moje po podbrobno 4e nemoa mu hvana cakata...da ne go piesh tva
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    хахаха...найстина няма уловка...крем,а не тоник(беше пример за ползването) сега ще потърся линк,струва към 10лв,ако не се лъжа,няма странични ефекти,стяга и премахва стрий и целулит и въобще изгаря мазнините ест при редовна употреба,ето линк

http://www.evroskip.bg/index.php?show=browse&prodid=198

дано съм помогнала..на мене ми подейства дано и на вас ви помогне

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    i ne se slaga na liceto...iskah da kaja,4e e kato tonika za lice,polzvash go vseki den bez da spirash!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    10 lv abe xhaxhaxhah tctctctc ne e mnogo ama moje da gi dadete za tolkova po hubabvi ne6ta a ne za nekaf krem det moje i da ne deistva
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен
    Град
    lunata
    И ти си мислиш, че си отслабнала директно от това?
    wtf

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз не казвам,4е съм отслабнала значително,но кожата ми се стегна и не ми хвърчат толкова сланинките...мисля,4е това е целта

Оф бе, какъв ви е проблема беее, да не би да отрича спорта или хранителните режими. Споделя момичето за продукт, от който е доволна. Ебаси злетата, честно.

Към авторката: мерси много за инфото, подобни теми за полезни, ще го потърся този крем.

sdg

aham da otslabvane s tonik za lice , miesh si zybite s 4etkata za toaletnata , a pypkite si gi majesh sys spirala za da minat ....

za 4ri dni - 3 kilograma BUM
    neshto 50 lv ti e lekarstvoto - mamfetki !!! xhaxhxahaxhaxhaxh shte predrusash maiko ne ne po dobre sa maji s kiriqta
    PIKOKAMPHAP

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от 08mdam__
    Оф бе, какъв ви е проблема беее, да не би да отрича спорта или хранителните режими. Споделя момичето за продукт, от който е доволна. Ебаси злетата, честно.

Към авторката: мерси много за инфото, подобни теми за полезни, ще го потърся този крем.
    poleka poleka s obidite !!!!! tui da ne ti e pazara 4e da ubijdash karucarkaaa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    xaxax viii ste bolni
    I Love
    Vania
    Kabakova

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    просто исках да споделя за тези,които имат като моя проблем...изглежда тука съветите не се приемат добре...много съжаляваМ!

Мега фен
    Град
    София
    Абе вие луди ли сте бе!?? Ще пуснете после тема да питате как да свалите и ще искате нещо подободно. Момичето споделя опит, а вие се нахвърляте...каква нация сме само!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    да се оправят..аз споделих,4е на мене ми помага...вие си решавайте как да коментирате

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    да се оправят..аз споделих,4е на мене ми помага...вие си решавайте как да коментирате
    споко ве мила.....не им се нерви.....не виждаш ли ,че тоя свят е пълен със злоба!!!!! Днес разказах на една фр и тя си го купи...... мисля и аз тези дни да го взема..... сега сам и на диета....тъй че добре ше ми дойде.Искам само да те попитам ти спазваше ли някакъв режим, или само от кремчето свали килца. Благодаря за споделеното и се надявам да ми отговориш на въпроса
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

neshtastno^vliubena, от аптеката ли си го взе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си