- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте?
Ревнувам го единствено от приятелите му, и то не е точно ревност, ами раздразнение, че често скрива много какво ще прави, когато "излиза" и се окаже, че ще е с тях - често и ме забравя тогава, с което ме изкарва извън нерви.
Приятелят ми е много ревнив, макар да не го показва (не че и смелост има, не знам какво толкова се е наплашил да ми каже каквото и да е).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Да, доста съм ревнива, прекалено даже, но и той доста често се заглежда по други и понякога испускам парата.![]()
mi moq priqtel ne mi dava absoliutno nikakvi povodi... makar 4e v nachaloto kato e na nqkaf rojden den i mu predlagat sex ili go urejdat za nqkoq sam se qdosvala no sam mu imala vqra ..napalno... na nego imam no ne i na drugite
По принцип не съм кой знае колко ревнива. В допустимите граници само. Но започна ли да ревнувам вече мнооого, значи има някакъв проблем... дали в мен, дали в Него, дали във връзката ни... но нещо явно куца.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ужасна съм! Сууууупер ревнива и обсебваща съм! Искам да притежавам всичките мисли и свободни секунди на моя си човек. Обаче да си кажа, че към приятелите съм по - ревнива. Смятайте какво им е на тях...![]()
много..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Да, ревнива съм, но повече обръщам нещата на шега, отколкото да правя
сценки![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ц.. изобщо не ревнувам.
Определено и аз съм доста ревнива..
Everything happens for a reason..
i az sam dosta revniva moje da ne haresvam dadeno mom4e mn samo ei taka simpati4en oba4e kato go vidq s nqkvo dr momi4ee i mi staa takoa zlobno vikam si taq pak kvo prai s nego.. pak da ne govorim za priqtelq mi ama toi nego nqma koi da mu se lepka tolkoz shtot vs momi4eta me znaqt kva sam zloba pak i toi samo pri mene se vre..abe sku4na rabota
![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
да ревнива съмно не много и то само когато наистина има повод.. (;
твърдо .... ДА
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
+1Първоначално написано от baby_blo
![]()
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Нямам идея. Не дочаквам да разбера.
Макар, че ме кефи като ревнувам нещо. (да знам, извратено е)
Да,понякога сам много ревнива но никога нe го показвам правя се че хич не ми пука дори и да ме изяжда отвътре…![]()
hi
Същото е и при мен. И аз съм мн ревнива и винаги предупреждавам. Рядко правя сцени и гледам да не се цупя ама от вътре какво ми е само аз си знамПървоначално написано от SINDEL
![]()
оууу...и аз и тои се надпреварваме кои е по-ревнив...
аз направо откаачам като видя някоя овца да говори с него или нещо да се въти около него....нз тва е мн лошо,но съм си такава..какво да се прави сега.и тои е същия..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Първоначално написано от BOOK_FAN
И аз така..
![]()
Знам,че е много дразнещо,но...съм такава...
Много!Най лошото е,че съм супер ревнива,но пък в същото време искам да мога да си флиртувам с други... и естествено никой нищо да не ми казва.Осъзнавам колко е тъпо,обаче какво да се прави...такава съм.![]()
Чат-пат, зависи много от настроението ми и самия случай - ако наистина има сериозен повод да ревнувам - ревнувам и го показвам, ако няма по скоро малко досадно ми става, но си замълчавам.
изобщо не съм ревнива... става ми гадно примерно от нещо ама не е ревност в никакъв случай.... просто като се погледне отстрани и това което си мисля и това което някои си мислят че е всъщност е смешно голяма разлика... ревността само води до проблеми
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...