- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тийнейджър малтретира три деца...
ДНЕС.БГ :
Бивш възпитаник на спортното училище в Кюстендил е задържан след като малтетирал по брутален начин деца от школото.
Красимир Николов прeбил три деца, защото заподозрял, че са откраднали от него 350 лв.
18-годишният прибегнал до брутални изстъпления срещу децата - бил, душил и ги давил във вана, пълна с вода.
Сега пострадалите момчета са настанени в общинската болница в Дупница с комоцио и множество наранявания.
И трите момчета отричат да са извършили кражбата на парите.
Ехе...докъде стигна това наше население...ще се избием някой ден !![]()
Самоизбиването е заложено в човешката природа. Та ние сме си животни.![]()
То колко такива случая имаа... Направо бих си казала, че е нещо напълно нормално![]()
еlsy![]()
ОФ!Първоначално написано от acdcfenka
Прекалявате с тая природа... в природата ни било заложено...
Стига глупости, изверга от статията си е изверг....
'ви пикая на клишетата...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
голям бруталитет е тоя .. ! ебатии и човека ..
Smile... Tomorrow will be worse...
Аз не вярвам, че ни е заложено в природата. Как може ние да си живеем мирно и спокойно без да си избиваме с останалите, без да бъдем убийци, педофили, изверги и т.н. ? Значи ако ни беше заложено в човешката природа и ние щяхме да сме като тях нали ? А има хора, които си живеят цял живот мирно и спокойно без да прибягват до подобни неща... Следователно - не ни е заложено в природата щото има хора... и хора. Аз не си обеснявам какви са тия същества и какво ги кара да правят такива брутализми... При някои е на психично основа, ок, ама всички ли са психично болни ?!
Не знам ама тва поколение тотално деградира... Не ми се мисли след няколко години нашите деца в какво ще се превърнат...и как трябва да ги пазиме и възпитаваме след като по-голямата част от обкръжаващата ги среда ще са някви изроди![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Еми,избиване на комплекси...
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.