.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Иска ви се да правите, но неможете?

Заглавието може да ви подведе... Не става въпрос за физически умения, а например да ви пречи нещо, защото, аз бих се почувствал кофти след като родителите на приятелката ми разберат за случилото се (ако се случи де), а те знаят, че тя е девствена /аз също съм девствен/ . Е ако потръгнат нещата сигурно няма да се дърпам, но трябва да отбележа, че изобщо несъм като другите загорели момчета на моята възраст /17год./ ... Все пак не зависи само от мен...

Та въпроса ми към вас е следния:
    Имате ли някакви пречки относно половия ви живот със сегашния ви приятел/приятелка?
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Да, имам .. подобен За това смятам, че трябва още да изчакам
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

hottie
    Guest
    Не , никакви. Но според мен това се изгражда с времето и възрастта. И аз преди години имах притеснения и задръжки. Но в един момент осъзнаваш, че когато си с точния човек няма от какво да се притесяваш.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

..

абе, щом пишеш такава тема, значи скоро ше изгориш..
    Do you speak Salsa? .......

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хех, нямам такива задръжки и такива мисли от сорта, че не е подходящо,
    етично и т.н не ми минават през главата
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Между краката на майка ти
    Aми кво да ти кажа ве мен, на аверката ми, майка и каза само да се пазим и тва е
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Ами мисля, че съм с възможно с най-точния човек, но проблема е, че се засичам с родителите й от време на време из квартала и няма да ми е много удобно да контактувам с тях например....
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

xaxa imam...kato se stigne do seks si glytvam gramatikata i po4vam da se pitam "I sega kakvo?!"
    You are my lover .. You are my killer .. Mr. Drugdiller !! <3

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    имах до скоро и може би пак родителите ми бяха основните,не че ще ме убият ако правя секс,но те ме имат за малка. но вече не ми пука и просто чакам точния момент. пр ми доказа,че не е само за това...имах и тази пречка пред мен-неговитечувства
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

do avtora : :P ne mislq,4e trqbva da misli6 za podobni problemi ot sorta roditelite i.. ako vashite otnosheniq sa naprednali i vsi4ko vurvi natam .. ne mislq 4e roditelite i trqba da te spirat ako ima ne6to drygo -spodeli s priqtelkata si ....Uspex !
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

На родителите не им влиза в работата какво става в леглото между вас с приятелката ти освен ако няма бременност или болести в играта...

Мега фен Аватара на amatorium
    Qvno problema ti idva ot nachina, po koito mislishza sexa. Zamisli se nad vuprosa ot kakvo ti stava neudobno i zashto i sam shte si otgovorish.
    Eating isn't cheating - Arnold

Nqma smisul da ti e gadno zaradi roditelite i. Vse pak ti 6e go naprai6 s neq ne s roditelite i! Ako se 4ustva6 gotov i ne6tata vurvqt natam a ako i tq e gotova davaite ne misli za roditelite i! Yspeh =]
    The Prodigy = The legend!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си