- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Kajete molq
v4era mi doide i... 4etah nqkoilko temi v koito i6e 4e trqbva da kaja na maika mi, noooo..... mn me e sram i trqbva da se hodi na ginekolkog!ta vaprosat mi e kakvo ti pravqt na ginekologat i zadaljitelno li e da se hodiii???? blagodarq predvaritelno :
Не.Не е задължително да ходиш на гинеколог, най-малко докато си в цикъл. Няма нищо страшно в това да кажеш на майка си. Това е напълно нормално. Така де...Цял живот ли ще криеш от нея, че имаш цикъл?
ami nz... pone dokato mi doide koraj
Няма смисъл да го криеш,какво сама ли ще си купуваш дамски превръзки?Майка ти е минала през това и ще забележи.Няма нищо страшно.Просто отиди и и кажи,няма да те изяде![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
estestveno,4e trqbva da kaje6 na maika ti,a tova za ginekologa sa gluposti,ne e lo6o da hodi6 na profilakti4ni pregledi,no za6to trqbva da e sled purvata menstruaciq,az mislq 4e do 16 nqma smisal,osobeno ako ne vodi6 polov jivot.
Кажи и така:
-Маме, трябва да ти кажа нещо...
-Кажи, мами, какво има?
-Мииии...дойде ми....![]()
-Иххххх :P Браво скьпичко...Много се радвамВече си жена!Какви преврьзки искаш да ти купя.................
Хах!Лесно е![]()
Кажи на майка ти , че ти е дошло няма от какво да се срамуваш,все пак и тя е жена. :P
дори и да не й кажеш няма никакво значение това са лични работи поне според мен... ако се появи обаче п роблем ест че трябва да споделиш.. прави каквото знаеш и така..![]()
![]()
Lof YAaA..!