- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се обръщате към гаджетата си
tva e za seki koito se chustva zainteresovan da spodeli![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Айде погледни колко такива теми има! Регнали се току що и се мислят за оригинални като пускат банални теми![]()
Животът е адът описан в Библията!
mily, baby, bebo, pi4, beb4e, sladur.... ponqkoga daje 'ooo gotin':P
![]()
Az SaM MaLka I SladKa InTriGa!Pp
мило и шоши![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Писала съм в поне 5-6 такива теми и 2 пъти повече просто съм подминавала.
Та смятай.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
az ne bih se obra6tala kam moeto 6tastie s razni umalitelni kato "beb4e","kote","pate","zai4e","sladki64e" i ne znam si o6te kakvi,za6toto za men prosto toi si e edno otkrito sakrov6tite,slanceto v denq mi i nai-miloto i obi4no sa6testvo!
В 3 такива теми съм си давала мнението, 1-2 съм подминавала... Имам чувството, че търсите галени имена за половинките си.
Та нека не е съвсем оффтопик мнението ми: той ми казва слънце, принцесо, коте, красавице, хубавице, лапьо, а аз на него - слънчице, принце, красавецо, бати (нямаме много разлика - 1 година по-малка съм, но "бати" и "лапьо" си се наложиха от самото начало).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от 5StaR
![]()
sexy,gotin,beibi,sladuk i NIKOGA milo![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Бебе![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
милооо мА стегни сЕ!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
И аз така,само че "Свиньо ай въри уеее"Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
мии мен ме дразнят тия умалителни 'коте,писе,мило' и тинтири - минтира.. и карам или на име или по фамилия..или пък някъв прякор..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Обръщам се със внезапно завъртане отляво-надясно и ъперкът.Как се обръщате към гаджетата си?![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
пухче![]()
Еми... Той ми вика 'лапе', 'газар', 'кифла' и 'готен', аз на него 'малък', 'отровко'(от 'отворко'...) , 'Зайо' (прякора му е Зуйо) ии 'бате'... Банално...
Желирко (това е дълга история) и боклук
[quote="CucAgMuH"]най- често бебче ,но никога и милоКак се обръщате към гаджетата си?
Ние имаме време да я чуем!Ако ти се пише давай!NaNa_SladuRana
МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2008 4:57 pm Заглавие:
Желирко (това е дълга история) и боклук
Първоначално написано от kukli4kata_bg
![]()
tva oba4e e dobra ideq(ne se bazikam)
не бе така са прави "пшшш ай върви ма"Първоначално написано от 5StaR
![]()
аз по принцип и викам како или кифло
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.