- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се обръщате към гаджетата си
хуаххаха.. никога не съм казвала на гаджетата си некфи неща от типа на мило , коте, бебе и т.н. (и се радвам, шибани фешън тъпаци такива...)
винаги само по име
иначе на всичките ми приятели им казвам мило и коте![]()
ay caramba
Първоначално написано от summer flower
![]()
Don't worry, be happy!
johnny..moi..moi4e..zlato..po ime .. nikoga milo (puke) .. i bez ligotii kato gore spomenatite..ii ponqkoga na familiq![]()
relaxtake it easy ;}{}
беб,миличък шушииииии![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
на последния му виках дидо,както си се и казваше
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
казвам и Стела![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Honey му казвам, до сега винаги съм казвала на гаджетата си Мило или Слънчо, ама сега е Honey, той е първия, на когто казвам така и си е класиката![]()
Сега като се замисля много рядко използвам някакво обращение. Ако искам да му привлека вниманието само го докосвам лекичко.
А иначе като се разлигавим караме на "Абе ей!" и "Ама оу!"или "Онзи" и "Оная" ако говорим един за друг
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
най-често казвам злато и съкровище..не обичам тея лиготии от сорта на милу,бебчу и т.н,ама от друга страна по име ми е някак супер странно,при положение,че не ми е само приятел примерно..
въпреки,че като съм лигава,което е голяма рядкост се случва и на някой френд да изтърся нещо от сорта на златце![]()
мило,писе,слънце,коте,пиле (това той по-често го използва ама айде),лигльо,бебе,бебче ... Еее за това се сетих в момента,но сигурно има още
![]()
най-често си викаме "мило"![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
zaio,mun4o,slunce,sexy i ponqkoga "nenasitnata"![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Бебо,бейби и естествено мило
милинко и сладинко
а той като ми каже нещо от сорта на мацко му отвръщам с "кажи мациното" или "кажи пиленото" или "кажи цветиното" или "кажи сариното" или "кажи сладурковото" или "кажи сексиното" или "кажи патиното" или "кажи сладкишиното"
ама тва мн рядко, даваме го на саро мааа и василе уеееееее
абе безобразие отвсякъде
Хубу че не ходим xDПървоначално написано от CucAgMuH
![]()
По име. Обожаван да го наричам по име .
"God knows the age of every tree and the colour of every flower,and he knows exactly how wide your shoulders are.And he'll never give u anything to carry,thats bigger
than you can handle"
aa,kato se razligavq i po4vam`bebo,beb4e,mili4kyy,puh4o,me4ka,me4nce,sexy ,sladur4e,sladki64e...`![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
пупенцене бе... глупости просто по име
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Мангустичке или ааа опосумче? Зависи от настроението вече
Никак.
за всички лигави прозвища от сорта на мило, коте, сладкишче, захарче и тн. Мило тва, мило онова, ама милото сере лайна.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test