.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Харесвам приятеля си, но другия го обичам.

хора,адски много се извинявам,че ви занимавам,обаче имам нужда от съвет.така,значи историята е следната:ходих преди около 6 месеца с едно момче...не изкарахме дълго-месец някъде.разделихме се,той замина за чужбина.преди 2 месеца започах лаф с един от най-добрите му приятели-и так от дума на дума,от чат на чат-в момента ходиме.не мисля да описвам колко е идеален,мил,добър..всичко събрано в едно,всичко,което предния не беше.обаче има един проблем-все още искам бившия,сега ще си идва лятото,пишеме си в един сайт...знам,че е глупаво при положение,че от толкова време сме разделени и сегашния твърди,че на бившия никога не му е пукало за мене.харесвам приятеля си,но другия го обичам.искам да се разделя с него,а сърце не ми дава,просто това ще го убие не знам какво да правя,опитвам се да не мисля за предния,обаче напук на всичко той не ми излиза от главата.и знам,че моя човек усеща това-виждам как страда,а не мога да направя нищо,за да му помогна...дайте съвет,плс

благодаря на всеки,който си загуби времето да прочете горните редове

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Тук само ти можеш да си помогнеш. Всичко ти е в главицата.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Far^Far^AwaY
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Тук само ти можеш да си помогнеш. Всичко ти е в главицата.
    +1
    Когато си прав няма какво да доказваш [!]

Ami kakuv e smisula da zarqzvash segashnia si priatel, zaradi predishnia, koito te e zarqzal i ne mu e pukalo vuobshte za teb.. Pri pologenie, che sega nadali shte e po - razlichno, kakvo predpochitash - da zagubish segashnia si priatel, koito te obicha, zaradi onq, koito moge i da te zarege i da ti razbie surceto (eventualno) Ili da si zapazish hubavata vruzka i da ne karash nikoi da strada (nito ti, nito priatelqt ti). Ili po - dobre da ostanesh sama nakraq.. Ti si reshavash.. osuznai kakvo imash i gledai da ne go zagubish za gluposti da ne sugalqvash posle.. no ti si znaesh uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и ако зарежеш сегашния си приятел ... ти 100% ли си сигурна,че предишния пак ще се събере с теб или ... поне дали има такова намерение................................ ..
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Щом си щастлива със сегашния си приятел, защо ти е да го изоставяш заради някакъв глупак, коите на вс отгоре те е зарязал!НЕ виждам смисъла!

Изясни си какво искаш и с кои го искаш Успех

а ти не помесли ли че може така да стане не те съдя но не смяташ ли че единствения наранен ще бъде сегашния ти приятел както по го горе някой каза изясни си какво и кой искаш
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ти сама го каза - правиш го напук. Да обичаш предния... момиче, та той те е имал за едно нищо! Как можеш да обичаш такъв, човек, та ти дори не го познаваш истински, защото едва ли той е бил толкова навит да те допусне толкова навътре във вътрешния си свят. А пък и... как може да си толкова неблагодарна! Този човек ти дава света, всичко, от което едно момиче има нужда. "Но аз само го харесвам, обичам другия, който се отнасяше с мен като с нещо". Я малко порасни и направи по-реална преценка на ситуацията!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Ти сама го каза - правиш го напук. Да обичаш предния... момиче, та той те е имал за едно нищо! Как можеш да обичаш такъв, човек, та ти дори не го познаваш истински, защото едва ли той е бил толкова навит да те допусне толкова навътре във вътрешния си свят. А пък и... как може да си толкова неблагодарна! Този човек ти дава света, всичко, от което едно момиче има нужда. "Но аз само го харесвам, обичам другия, който се отнасяше с мен като с нещо". Я малко порасни и направи по-реална преценка на ситуацията!
    +1

JUST DANCE!!

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    az imam podobna istoriq... i samo si bluskam glavata v stenata.v kraina smetka razlikata mejdy lubov i xaresvane e ogromna..a i ako se vijdate samo vakanciite....e mn gadno vnimavai da ne zagybi6 sega6niq si priqtel za da ne stane taka 4e ot 2 stola da padne6 na zemqta
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Цитирай Първоначално написано от people_always_lie
    Изясни си какво искаш и с кой го искаш Успех
    Когато го направиш, действай, но също и както каза BaBy_bS да не стане така, че да зарежеш сегашния заради предния, а той да не иска и да чуе за теб. Успех!
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Благодаря ви за съветите,знам че сте адски прави...знам също,че на предния никога не му е пукало за мене,сега сме уж нещо като приятели,но всичко си е една маска.всъщност не съм сигурна,че не му е пукало за мен.така казва приятеля ми,който пък е най-добрия приятел на бившия..и от една страна може да го казва,за да ме отблъсне от онзи а и аз не искам да го лъжа сегашния..просто към предния са по-силни чувства...обич бих казала,но за съжаление е несподелена

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Направи това което ти смяташ за добре.Най-добре не мъчи гаджето си а го освободи от твойте проблеми ...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Жените не знаят какво искат...

Та ти на колко си?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    skupa Geri i az imah trudnosti pri zarqzvaneto na momche,zashtoto me beshe strah 4e mnogo shte go naranq,no do kolkoto vijdam si e dobre momcheto.
    a otnosno obichta,az hodih s edno mom4e koeto ne me zaslujavashe 2 godini,sega sum s drugo mom4e,koeto me nosi na ruce i 4estno da ti kaja i na men mi kazaha 4e biv6iq mi izob6to ne me e obi4al,pravi sa bili kato se zamislq.si4ko e bilo edna maska i edna luja. taka 4e ne se vruzvai na toq biv6iq glupak,6tom e biv6-zna4i e izgubil,produljavai napred.
    puk i kakto kazvashe edna priqtelka-shtom vednuj ste se razdelili, shte mu stane navik,kato vidi 4e se vru6ta6 pri nego
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си