- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Винаги ли става така...
деба и живота гаден...начи неска си аресах една кака така хубава, кат за мене си е добре, ама тя нали съм 1 година по малък как да ме земе нали другите ше говорат... сичко беше добре докат не и казах на колко години съм... Жените трябва да си преусмислят мисленето че така до никаде нема да стигнат..
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Отряза те, 'щот си по-малък ли?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не знам защо оставам с впечетлението че ти всеки ден си харесваш нови и нови момиченца![]()
![]()
![]()
абе то не ме е още ама кат разбра колко съм голям и нещо и стана....Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
^ Аз я видях тая осмокласничка на центъра и е по-ниска от мен, а аз не съм висока! :Д Добре, че си я зарязал ( едва ли тя теб ;P ).
Та, да се върнем на темата. Еми, да, почти винаги така става. Момичетата харесват по-големи, рядко някоя ще тръгне с по-малък от нея, но ти си душица, така че не се притеснявай. ;D
Мм ако и тя те харесва не трябва да я интересуват годините,и хората какво говорятПървоначално написано от tuzaro
.Що не говориш с нея..пък ако не струва и я интересува хорското мнение незнам по-добре я остави,има мн момичета на тоя свят все пак тя не е единствена
![]()
Желязна Девица
не е УчТиВ0оооо да поправяш мненията на съфорумниците !!!! прояви малко уважение !!! ;]Първоначално написано от Scouse
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ок..Първоначално написано от -4arovnata-
не поправям, подчертавам си иронията за бавно загряващите![]()
тука нещо ме изгубиПървоначално написано от Ophelia
![]()
![]()
Абе не всички са така,де..има една седмокласничка,която ходи с по-нисък от нея петокласник,и,разбира се,се обичат и то мнооогоо...
А ти скоро ще си намериш друга,ако не потръгне с тази,нали![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Така е,май и аз останах с това впечатление...Той,според мен,не иска нищо сериозно...Първоначално написано от AnChItOoOo
![]()
![]()
хах къде е 5 и 7 клас и 10 и 11Първоначално написано от krisi_bep
![]()
![]()
еее де,това беше пример простоПървоначално написано от tuzaro
ама разликата не ви е голяма,бе.Тя к'во иска?
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Ти ме разбиваш вчера друга си беше харесалА за каката - ем невиждам какъв е проблема, една година не е голяма разлика... но зависи от човека. Щом не и изнася пътя и....
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
сички казват че не е проблем ама аз как да и го налея в кухата глава деба, ядоса ме малкомерси за съветите съфорумци, утре може и друга да съм аресал така че се подгответе
![]()
Първоначално написано от tuzaro
Предлагам да направят тема, в която да се броят харесваните от теб момичета.. ти както си я подкарал секи ден нова
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Пиле,тука всички те обичаме-споко.Тя не те заслужава.Не знае какъв мъж изпуска.Ти си бърз-ще си намериш по-хубава.
и аз бих постъпила така в интерес на истината![]()
ххааПървоначално написано от AnChItOoOo
това вече няма човек,който да не го знае от форума...Иначе не всички момичета мислят така,споко...Все ще си намериш кака да те отрака
..пък и 1 година не е кой знае каква разлика
![]()