.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Как да..?

Повече от фен

Как да..?

То не е много като проблем ами просто се дървя точно гат не тряя
    Много гадно е като са събудя и да съм надървен
    А е много гадно когато се дървя в час без причина защото си знам че това ще стане си викам "само да не се надървя" и хоп как според вас да поправя това?

Град
    тРоЯн

Re: Как да..?

отрежи го !

Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Сутрин е нормално. Нарича се сутрешна ерекция. А за в час.. Не мисли толкова дали ще ти стане или не. Или просто носи по-широки панталони,за да не си личи.

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Сутрин е нормално. Нарича се сутрешна ерекция. А за в час.. Не мисли толкова дали ще ти стане или не. Или просто носи по-широки панталони,за да не си личи.
    +1

хаха преди имаше такава историйка скоро един от класа се надърви в час беше мн смешно.. почти никой не забеляза обаче то се видя понеже се приближаваше към бюрото беше ужассс
    Lof YAaA..!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от dare_93
    хаха преди имаше такава историйка скоро един от класа се надърви в час беше мн смешно.. почти никой не забеляза обаче то се видя понеже се приближаваше към бюрото беше ужассс
    Горкия!Голям срам е брал сигурно

Цитирай Първоначално написано от k@msi
    Горкия!Голям срам е брал сигурно
    не понеже бюрото ми е точно пред мен и аз определено видях нз за другите но ми леше мн смешно.. не исках да клюкарствам Горкия
    Lof YAaA..!

Ми пробвай със повече секс поне така аз се справям със проблема

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    НЕ е така (става въпрос за широките панталони) знам го от личен опит ! по-добре е да си с дънки като ти се надърви. Щот дънките не позволяват да ти щръкне, а пък ако си с широки панталони ще ти щръкне напред и ясно ще си личи! Тогава определено ще ти се смеят
    Който се чупи от колектива,колектива му го начу*ва колективно.

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

q[^_^]p ---> Listen House Music

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си