- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- МНГО ВИ МОЛЯ ДА ПОМОГНЕТЕ РАБОТАТА Е МНОГО СЕРИОЗНА!!!!!!!!!
ами там е работата че от време на време смарках амфети не сам смаркала от 3 седмици но маика ми нещо ме е надушила имахме далги и обширни разговори и сега иска да ми прави тестове всеки ден. МОЛЯ ВИ Кажете ми някакв начин по който да не разбере защото хване ли ме ще ме сасипе...аз не сам зимала от 3 май дали ми се е изчистил организма...аз и казах че сам пробвала преди много време защото зн че теста излиза положителен дори 6-до9 месеца ако си зимал преди тфа.какво да правя обмислях план да зимам чужда орина ама малко кофти да кажа "дай малко урина на някой приятл"![]()
МОЛЯ ВИ НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ДА ПИШЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами мацко разреди я с повече вода.. една приятелка така направи и излезе отрицателно а предния ден беше друсалауспех
![]()
до колкото знам от моите доста добре запознати познати-амфетите се изчистват най-бързо,така че влачи още малко майка си,кажи й че нямаш време,имаш да учиш бля бля и така.и все пак наркотиците не са хубаво нещо-не те поучавам,само казвам.успех
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ami opitah se da se izmakna ot situaciq ama uj neska iska da mi pravi testa v nas i ako zn 4e nqma da vleze s mene v wc 6te zema 4uja da orina.. ina4e neska zimam nekvi hap4eta da pi6kam pove4e i dano da ne e polojitelen 4e...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо не? Няколко месеца 1 познат ме караше да му давам проба.Първоначално написано от мече гризли
Той си пушеше марата, пък тестът излизаше отрицателен
Първоначално написано от Say It Right
Пий повече вода преди да си направиш теста,няма на 100% да доведе до отрицателен резултат, но поне разрежда урината...а иначе пробвай наистина да смениш урината или да я разредиш...и успех
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
A ne misli6 li 4e e nai-dobre (za teb) da spre6 da vzima6 tiq gluposti![]()
![]()
![]()
+1 кажи на майкати цялата истина и се откажи от тия амфети !Първоначално написано от zay4e
Indeed +1Първоначално написано от AICHKA
+1Първоначално написано от jujulinkaa
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Ами аз ти препоръчвам да и кажеш истината и да спреш с тея глупости...
Това е моят съвет ,а ти си прави каквото искаш...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
+ 1Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
бил съм в такова положение и използвах белина теста беше отрицателен но аз не бях зимал нищо от месец...в никакъв случей недей и казва истината поне аз на моята не бих и я казал щото нейните разбирания са мн застарели и едва ли не от тва че 1 път съм жулил ше ме прати в комуна ако е сигурна.По принцип спортуването и пиенето на мн течности допринасят за изчистването на урината от наркотици, но това помага ако знаеш че ше ти праят тест след 1-2 седмици...
всичко това са прзни приказки и илюзорни надежди!
ако Майка Ви знае какво иска и ако знае как да го поиска - ще получи удовлетворителен резултат.
днес съществуват /скъпи/ тестове, доказващи беапелационно употребата на всички психоактивни вещества за произволен период време назад. не всички от тях имат доказателствена стойност пред съд - но не в това е проблема.
просто седнете с Родителя, говорете, ревете и обещавайте в стил "никога повече няма......" за да не се окажете в позицията на предварително загубилия
Мисля, че баткодоки приключи темата![]()
Амфетите се изчистват най-бързо. Пък и тя майка ти не може ВСЕКИ ДЕН да ти прави тестове така че спокс. Пък и не виждам нищо лошо да поискаш от някой приятел назаем хаха, мен ако ме помолят ще помогна.![]()
ama seriozno poiskaj a i kato widi6 naprimer 4e nqma drug izhod ... uspeh
ONE LIFE ONE LOVE
Моето мнение е да спреш да взимаш тия простотий. Сигурен съм че можеш и без тях! Но за да не те надуши майка ти, най-добре поискаи урина от някой твои приятел. Ако са ти ИСТИНСКИ приятели ще те разберът.