- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добра дискотека в Студ. град ?
Кажете някоя НОРМАЛНА нощна дискотека в Студентски град. По възможност да нЕма чалга, а ако пускат рап - перфектно
Трябва ми за след бала.. 'щото не ми се ходи в "Дай-дай" или там квото беше...![]()
За дискотеки не знам, но виж клубчета, дам.
Бакарди, Инфинити, Кухиба и още много други.
Разходи се някой ден натам, поразпитай и ще си избереш.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
строежа![]()
Sugar-само черно се пуска и има много чернокожи.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Хммм, явно и в Ст.град има ШугърПървоначално написано от valentinka_1990
![]()
ми той по принцип sugar си е в студентски град, аз друг sugar не съм чувал.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Под колоните близо до Славейков.![]()
Думайте нещо по-конкретно за туй.. сигурно е единственото, където не съм бил още.. бива ли го.. какво се пуска )Първоначално написано от the_hottie
ахам а в дай-дай най-голямата...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
http://www.stroeja.com/?id=3 :PПървоначално написано от machoka
Е то и аз съм стъпвала веднъж в Щутгарт, ама съм била само в строежа и не беше лошо. Различава се от останалата селяния. Иначе беше преди 4 години май![]()
Хм...моя бал е в сряда (сиреч 21ви) и единственото "черно" парти,което успях да открия е в Джим Бийм ама колко е черно само те си знаят.Колко завиждам на всички с балове на 24ти.Иначе ако там не огрее сигурно ще ходим в Строежа или някъде на джаз.Гледах,че Шекера не бачкал в сряда?!
И аз.Първоначално написано от exploitedteen
Всъщност там има черни партита отвреме навреме, ако ви интересува, вижте програмата на сайта: http://toucan-bluzz-rock.com/
Американски жици, а в сряда ретро. Не ме кефи особено. Най-яко си е в Тукан като свирят групи.Първоначално написано от machoka
![]()
ФАКТ!!!Първоначално написано от exploitedteen
![]()