- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кои са нещата, без които не можете?
Ок, не мрънкайте! Нали е раздел за любов... айде всеки да си каже нещата, които са му жизнено важни и с които неможе да направи компромис и ги обича... Може и просто да си изброите маниите. Айде, че иам чуството, че съм единствената манячка на света.
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
не само... принципно говорех!Първоначално написано от slun4ice
Не мога без сладолед и романтикаПървоначално написано от babity
![]()
+1 и без приятелите ми...Първоначално написано от slun4ice
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Parjeni Kartofkiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
muzika
i ligoti
![]()
:P
Ъм... Любов, приятели, тръпка и нещо, към което да се стремя...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
добреее сега мисля да кажа и аз!
немога без: мама, тати, бати... семейството! немога без да обичам и да ме обичат, немога без.... добре де, не ми се смейте, моля! немога без кучета каквито и да са, в каквато и да е форма, ръст, козина, цвят... обожавам ги, те са ми манията!
Не мога без:комютър,интернет,без футбол(Левски),без семейството,без приятели и накрая но не на последно място без вафла ЧУДО![]()
Не мога без приятелите ми. Говоря за най-близките. Това са 3 човека, които обичам безгранично.![]()
1.Bez Semeistvo.
2.Bez Muzika.
3.Bez da pisha stihove ili romani.
4.Bez moite cwetni molivi i skicnika.
5.Bez moeto milo more.
6.Bez toploto slunchice.
7.Bez nqkogo na kogoto da kaja "obicham te".
Nemoga bez Levski, semejstvoto, komputara s internet i bez momi4e nemoga.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Nemoga bez semeistvoto mi moite best fr bez nqkoi kogoto da obi4am i koito da me obi4a![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Ест че на първо място е семейството, после приятели и шоколад ест. :P А ако се замисля още мн дребни неща ми изникват в главата - вода например.![]()
Не мога без въздух чоек.. не мога без 3-те ми най-добри приятелки и не мога без шоколад и психо филми и не мога без море, слънце.. най-вече респект.. Апък за любов.. в момента съм малко релакс бате![]()
Не мога без:
1.Семейството си
2.Приятелите си
3.Музиката
4.Литературата
5.Шоколада
6. НДК![]()
7.Скейт
8.Интернет...и Myspace
9.Любов!!!
Колкото и да не ви се вярва, едва ли има нещо без, което наистина да не можем да продължим напред/ не включвам необходимото за осъществяването на жизнените процеси/.
Да казваме, че не можем, но когато живота ни лиши от нещо това не означава, че настъпва апокалипсис конкретно за даден човек.Да знам, че звучи налудничево, но е така.Замислете се и ще разбелете, че съм права.
И все пак нещата които най-много обичам-Семейството, истинските си приятели, музиката, емоцията и още много други...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не мога без въздух и вода. Абсолютно всичко останало бих понесла.
Както каза Цветито:Но аз наистина не мога без приятеля ми.Без него не виждам бъдеще.Да казваме, че не можем, но когато живота ни лиши от нещо това не означава, че настъпва апокалипсис конкретно за даден човек
без лаптоп и без фотоапарат.. ии без мп4ката ми ... ама без нея мога.. г/д абе .. главно лапотпа и фотоапарата![]()
Без техника, прах, шум и всичко онова, което го има по градовете... Честно, не ги разбирам тия хора, дето казват 'ох, да отида някъде извън града на тихичко и уютничко да си почина, че ми писна постоянно да ми шумят коли и музики на главата'... на мен ми звучи направо зловещо, хах
И без музика също не мога, тва ми е нещо като душевен кислород![]()
ne moga bez moqta lubov,semeistvoto si...tova sa nai-vajnite ne6ta bez koito ne moga![]()